RX 480 Siyah Ekran Sorunu

Onurstc

Hectopat
Daha fazla  
Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar çözüm buldu mu acaba?

Aynı sorun bende de var tespit etmemiz gereken konu sorun kartta mı yoksa bir güncelleme sorunu mu var güncelleme sorunu varsa beklemeye değer düzeltilir ama sorun bizim düşündüğümüzün aksine kartta ise problem büyük fakat dün bir arkadaş rx 470 de aynı sorunu yaşıyıp gidip iade edip rx 480 almış aynı sorun yeni aldığı kartta da devam etmiş büyük ihtimal yazılımsal olarak bi sorun var fakat kafamı karıştıran konu şu bu sorunu yaşamıyan arkadaşlar da var yaşıyan arkadaşlar da yani insanın aklına acaba kartta bi sorun mu var diye de bi düşünce geliyor inşallar yakın zaman da düzeltilir.

Mesela bende oyunda yapmıyor. Mesela 10 saat oyun oynuyorum aralıksız hiç sorun yok. Masaüstünde boştayken yada chrome filan yapıyor 0.5sn ekran gidip geliyor nadiren. Chrome küçülttüm öyle baktım bi ara chrome ekranı sadece karardı bi ara.Flashplayerda sıkıntı yaratıyor olabilir. Facebookta sürekli aşağı yukarı yapıyorum mozilla, chrome, ie hepsinde çökme meydana geliyor ara ara bi deneyin belki yardımcı olur. Birde işletim sisteminiz nedir? Bende W10 kurulu.Bide şöyle birşey var. Herkesin donanımı farklı o yüzden diğerleri yaşamamış olabilir. Büyük olasılıkla anakart faktörü olabilir. Biosu update etmeyi deneyin ama dikkatli yapın.

Son düzenleme:
Bende W10 kullanıyorum bios update kaynaklı olma ihtimali var siz biosu güncellediniz mi ona rağmen devam ediyor mu sorun ekran kartın da sorun var dicem fakat ilk aldıgım da yapmıyordu 1 hafta hiç kararma yoktu 1 hafta dan sonra yapmaya başladı ama ben biosu güncellemedim biraz riskli oldugu için yanaşamıyorum güncellemeye.

Oyunlarda yapmıyor bende hiç en son bios güncelledim azaldı sanki pek rastlamadım bu aralar.Anakart Msi M7 buarada. Ekran kartım Msi Rx 480'dir. Sizdeki sorunda 1sn ekran gidip gelmesi mi? Bu sorun 3 5 kişide yok coğu kişide var. Amd forumlarında kol geziyor. Rx kartlar yeni daha alan oldukça çoğalacaktır. Google'da "rx 480 idle random black screen" yazarsanız belki cevap bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Evet şuan bi yabancı forumlara bakayım dedim baya bi kişi bu sorundan şikayetci. Yabancı forumlar da 16.7.2 sürüme geri dönünce sorun çözüldüğün den bahsetmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…