RX 480 vs GTX 1060

GTX 1060 için diğer markaların soğutma sistemli kartları çıkmayacak mı?
Yanlız o referans tasarım gibi duruyor.
Saphire RX480 de 1150 lira hangisi?

Ayrıca RX480 200 dolar dediler 300 dolar diyorsunuz ama GTX1060 500 dolara geldi.

SLI desteğinin olmaması beni üzdü , fiyat 1300TL veya altında olacak tahminimce fakat RX480in Custom modelleri eğer GTX1060'ın custom modellerinden düşük olursa Nvidia geri düşecektir. Benim forumdanda gördüğüm üzere insanlar oyun videosu çekmeyi seviyor. Bazı konularda video çekeceğini başlıkta belirtiyor sistem toplamak istiyenler. Burada da ShadowPlay devreye giriyor. ShadowPlay video çekmek için biçilmiş bir kaftan. Nvidia daha az güç harcaması ve ShadowPlay'e sahip olmasından dolayı satan bir marka bence. Eğer AMD ShadowPlay kadar performans verebilecek bir uygulama geliştirirse Nvidia pazardan bile düşebilir. AMD ise F/P oluşu ve CF , CFX desteklerinin gerçekten mükemmel olmasından dolayı satıyor. Türkiye 'de 3000TL ve altı sistemlerin yoğunlulta olduğunu görüyorum. İnsanlar F/P bir kart arıyor ve AMD genellikle en uygun karta sahip oluyor.
Hocam ne kadar da güzel açıklamışsınız. Bu arada aynı anakartı bende kullanıyorumda benim BIOSUM CliCK BIOS 5 değil Clicl Bios yazıyor çek eski bi bıos. BIOSUM Güncel sizde de öyle mi?

RX 480 Vulkan ile gayet iyi iş çıkardı. GTX 1060 ile aralarinda ortalama %7 fark var bu fark Vulkan ile kapanacak bence. RX 480'nin avantaji CF olabilmesi. GTX 1060'ta ise ShadowPlay var. RX 480 tam anlamıyla F/P ürünü fakat ülkemizde doların yükselmesi ve vergilerle çok pahalıya satılacak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı