Kendim karar verebilseydim konu açmazdım. Sizin söylediğiniz şeyleri ben kendi kendimede düşündüm ve karşıt görüş yaratabilirsiniz diye de konuyu açtım. Beni 8 GB almak için gerçekten ikna etmenizi bekliyorum. Avantajlı olduğunu elbette biliyorum. Ancak 150 TL vermeye gerçekten değer mi?
Vatan bilgisayardan bahsediyorsunuz değil mi? 70 TL bile yoksa tabiiki alırım neden baştan söylemediniz . Şu anda rx 480 8G 1153 TL Tahminimce RX 480 4G 1000 TL dir diye düşündüm. Link atabilir misiniz 4G modelin?
Edit: Tamamdır ben buldum, evet arada 70 tl bile fark yok. O zaman neden 8G almayayım. Çok teşekkür ederim size. En baştan fiyatları söyleseydim keşke benim hatam . Teşekkürler tekrar.
470 ile 480 arasında elbette fark var. Ama alacaksanız bence her türlü 4gb alın. Fazlası gereksiz. Vrami en çok kullanan oyun GTA 5 o da ultra da her şey açıkken 1080p de 3.5gb falan istiyor.
Monitör için bütçeniz ne kadar var ? Eğer freesync bir monitör alabilirseniz RX 480 8g alın yapamazsanız RX 470 4g ve freesync bir monitör öneririm. Sonuçta monitörler genelde daha uzun kullanımlı oluyor.
Monitör için bütçeniz ne kadar var ? Eğer freesync bir monitör alabilirseniz RX 480 8g alın yapamazsanız RX 470 4g ve freesync bir monitör öneririm. Sonuçta monitörler genelde daha uzun kullanımlı oluyor.