RX 480 vs RX 580 vs RX 470

Yaramaaz

Hectopat
Katılım
20 Eylül 2018
Mesajlar
62
Çözümler
1
Selamun aleyküm. 3 tane ekran kartı buldum yarın alacağım inşallah ama hangisini alacağımda kararsız kaldım sizlere sorayım dedım.

1.ASUS RX480 8 GB STRIX Gaming 750TL
2.Sapphire RX 580 4 GB 1050TL.
3.Sapphire RX 470 4 GB 900TL.
Sistemim;
i3 3770K.
500Watt PSU.
 
1. kartta mining yapılmış olabilir, fiyatı fazla ucuz gibi. 3. kart da zamanın favori mining kartlarından, önermiyorum. 2. kartı test edip almanız sizin için en iyisi olacaktır.
 
Cevabınız için teşekkürler o zaman RX 580 alıyorum yarın.
Dediğim gibi test yapmayı unutmayın, aralarında en performanslısı RX 580 fakat mining için de iyi bir karttır. Satıcı yakınlarınızdaysa profilindeki ilanlardan bakabilirsiniz, aynı karttan birçok ilan açıp satış yapıyorsa mining'den çıkma olabilir. Ayrıca kutulu, faturalı olmasına dikkat edin. Satıcıyla yüz yüze konuşup alacaksanız bir iki defa darlayın, işte sıkıntı olursa yardım eder misiniz falan tarzında. Eğer adam "Kartı satarım gerisi beni ilgilendirmez" kafasında ise almayın zaten güvenemezsiniz satıcıya. Mining'i de sormayı unutmayın. Kartın üstündeki etiketlere, fanlarına dikkat etmenizi öneririm ayrıca. Son olarak pazarlık yapmayı da deneyebilirsiniz.

edit: İlan herhangi bir internet sitesinde ise linkini paylaşabilir misiniz?
 
Dediğim gibi test yapmayı unutmayın, aralarında en performanslısı RX 580 fakat mining için de iyi bir karttır. Satıcı yakınlarınızdaysa profilindeki ilanlardan bakabilirsiniz, aynı karttan birçok ilan açıp satış yapıyorsa Mining'den çıkma olabilir. Ayrıca kutulu, faturalı olmasına dikkat edin. Satıcıyla yüz yüze konuşup alacaksanız bir iki defa darlayabilirsiniz, işte sıkıntı olursa yardım eder misiniz falan tarzında. Eğer adam "kartı satarım gerisi beni ilgilendirmez" kafasında ise almayın zaten güvenemezsiniz satıcıya. Son olarak pazarlık yapmanızı öneririm, ne kadar ucuz o kadar iyi.

Edit: İlan herhangi bir internet sitesinde ise linkini paylaşabilir misiniz?

Letgo'da buldum dediklerinizi göz önünde bulunduracağım.
 

Geri
Yukarı