RX 500 serileri alınır mı?

Wattman hataları var ben almazdım.
wattman hataları derken tam bilmiyorumda
590 kronik sorunlu ve çok güç tüketir.
peki onun yerine ne alınabilir ?
Aşırı ucuz değilse alma. Siyah ekran hatası veriyor ara sıra.
hocam oem sistem incehesaba bakabilirsiniz önerirseniz burdayım
Aynı performans.1650 daha mantıklı bir seçim.
VRam konusunda sıkıntı çıkarmaz mı ? ve 1650 ile rx 590 a yakın hangi ekran kartı var

WattMan hataları yazılımsal bir hata. Kesin bir çözümü yok. Sürücüleri kurarken oluşan bir sıkıntı. Sürücüleri doğru şekilde kurmazsanız bilgisayar o ekran kartını doğru düzgün tanıyamaz.

WattMan hataları yazılımsal bir hata. Kesin bir çözümü yok. Sürücüleri kurarken oluşan bir sıkıntı. Sürücüleri doğru şekilde kurmazsanız bilgisayar o ekran kartını doğru düzgün tanıyamaz.
hocam peki bana ne önerebilirsiniz parama göre en iyisi almak istiyorum çünkü 4 5 yıl boyunca parça değişemiyeceğim

Wattman hataları olabiliyor. Ayrıca bende Inno3D ekran kartı var ve RX serisinden daha serin çalışıyor. Çünkü çok fazla güç çekiyor RX kartlar. Bir Asus, MSI alsanız sıcaklık hiç aklınıza bile gelmez. Çok çok ucuza bulamazsanız almayın.

Artık yeni nesil kartlar varken RX 500 serisinin alınmaması gerektiğini düşünüyorum tabi bütçeye de bağlı olarak. Zamanında XFX RX 590 aldığım için baya pişmanım. WattMan ve siyah ekran hataları ile boğuştum resmen. Şimdilik bu sorunları çözdüm fakat garantisi yok tabi. Bilgisayarı açarken inşallah hata vermez diyerek açıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı