RX 500 serisinde yapılan büyük bir hata var. Bu hata ise RX 580'in RX 480'den çok daha güçlü olduğu yanlışı. RX 580, RX 480'in sadece OC'lenmiş halı ve bazı oyunlarda sadece 1 FPS fark yaratıyor. Peki merak edilen "GTX 1060'ı geçer mi?" sorusu. Aslında evet GTX 1060'ı bazı oyunlarda geçiyor ama GTA 5 gibi bir oyunda GTX 1060 10 FPS gibi bir fark ile ezip geçiyor. "O zaman niye bu RX 500'leri alalım ki?" ve "Ben RX 480 aldım hata mı yaptım?" soruların cevabı da basit.
RX 500'leri biraz daha 2 K oynamak veya daha fazla OC yapacaklar için yapılmış gibi.
Siz RX 480 alarak bir hata yapmadınız. Tabi eğer ben OC yapacağım, 2 K oynayacağım diyorsan biraz hata yapmış olabiliriz.
Son olarak RX 500 almak isteyenlere biraz daha beklemelerini öneriyor, eğer illa alacaksan 30 W daha fazla enerji tüketen bir kart olduğunu unutmadan söylemem gerekir.
RX 500'leri biraz daha 2 K oynamak veya daha fazla OC yapacaklar için yapılmış gibi.
Siz RX 480 alarak bir hata yapmadınız. Tabi eğer ben OC yapacağım, 2 K oynayacağım diyorsan biraz hata yapmış olabiliriz.
Son olarak RX 500 almak isteyenlere biraz daha beklemelerini öneriyor, eğer illa alacaksan 30 W daha fazla enerji tüketen bir kart olduğunu unutmadan söylemem gerekir.
Son düzenleyen: Moderatör: