Sistemin DDR3 ise alabilirsin. 200-250 TL'ye 8 GB 1333 MHz bulabilirsin belki. O ekran kartı yerine bunu al. GeT ilan.
Sistemin DDR3 ise alabilirsin. 200-250 TL'ye 8 GB 1333 MHz bulabilirsin belki. O ekran kartı yerine bunu al. GeT ilan.
Sahibinden üzerinde bir satıcı 550 liraya garantili RX 460 satıyor. Alabilirsiniz. Ben yaklaşık 3-4 tane RX 460 kaçırdım. En son mecburen garantili RX 550 aldim. 1280X1024 Monitörde X4 950 ile kullanıyorum. Triple A Oyunlarda Ortalama ayarlar ile 60-75 FPS alıyorum. Eski bir monitörünüz varsa alınabilir. Ama bütçenizi biraz yükseltip RX 460 almanız daha iyi olacaktır. İkinci elde GTX kartlar Nvidia hayranlığı yüzünden kazık fiyata satılıyor.
Garantisi olmayan ikinci el ürünlerden uzak durun. Bir sorun yaşadığınızda paranız boşa gitmesin. Özellikle garantisiz ekran kartı almayın.
GTX 960 ile RX 460 benzer performans verir. Hangisi ucuzsa onu alın. Sahibinden üzerinden alışveriş yaparken dolandırılmak istemiyorsanız, GeT ilanları tercih edin. Yada ürünü elden deneyip alın.
MSI AMD RX 460 OC 2GB - AMD Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 597852830
Daha ucuza DDR3 bellek bulunabilir. Ayrı konu açarsanız ikinci el sistem toplama konusunda yardımcı olabiliriz.
Ayrı konu açarsanız ikinci el sistem toplama konusunda yardımcı olabiliriz.
Alınabilir ama o ekran kartı için o fiyat pahalı o ekran kartı için maksimum 500-550₺.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.