RX 550 alınır mı?

KayroS

Hectopat
Daha fazla  

Yukarıdaki 2'sinden hangisini önerirsiniz
YouTube de testlere baktığımda GTA 5 gibi oyunlarda 60FPS verebiliyor sizce alınır mı?
2.el kartlara baktım ama hem 2. el hem de elden alamıyoruz o yüzden pek güvenemiyorum.
Ryzen 3 1200 AF işlemcide ETS 2, CS:GO, SnowRunner gibi oyunları rahat oynatır mı? Piyasa düzelene kadar idare eder mi?

YouTube de testlere baktığımda GTA 5 gibi oyunlarda 60FPS verebiliyor sizce alınır mı?
2.el kartlara baktım ama hem 2. el hem de elden alamıyoruz o yüzden pek güvenemiyorum.
Ryzen 3 1200 AF işlemcide ETS 2, CS:GO, SnowRunner gibi oyunları rahat oynatır mı? Piyasa düzelene kadar idare eder mi?

Eğer işlemciniz var ise tavsiye etmem. RX 570'ten aşağısı çok iyi değil. Ama işlemciniz yok ise R5 3400G işinizi görür aynı performans + işlemci de almış olursunuz.

2. el 1050Ti daha iyi olur diye düşünüyorum.
yakın çevremde en az 1100 tl
Eğer işlemciniz var ise tavsiye etmem. RX 570'ten aşağısı çok iyi değil. Ama işlemciniz yok ise R5 3400G işinizi görür aynı performans + işlemci de almış olursunuz.

Ekran kartsız sistem düşünmüyorum 8x2 RAM 650 TL yapıyor zaten. Üstüne biraz daha katar ekran kartı alırım.

Dostum hangi oyun oynayacağınıza göre değişir çok kötü bir kart değil ben kullanıyorum GTA 5 Ultra yüksek karışık 40 50 FPS veriyor PUBG de falan 40 50 texture yüksek size göre değişir.
Alabilirsiniz yeni gördüm oynayacağınız oyunları oynatır alın derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı