RX 550 çok fazla WattMan hatası

23.8.1 kurar mısın sürücü olarak? DDU ile silebilirsin mevcut sürücüyü.

23.8.1 kurar mısın sürücü olarak? DDU ile silebilirsin mevcut sürücüyü.
Kladırıp yükledim zaten kaç kere yeni driver lar düzgün çalışmıyor.

Kladırıp yükledim zaten kaç kere yeni driver lar düzgün çalışmıyor.
Bu noktada ben de aynı sorunu yaşıyorum dostum. Çözemedim. 1,5 yıldır dünya zindan oldu. AMD'nin resmi sitesinden tut üretici markaya her yerde forum ve destek talepleriyle doluyum. Bu sorunun çözümü için sana birkaç öneride bulunayım.Sanırım bayağı uğraşmışsın ama çözüm bulamamışsın. Temel düzeyi geçeceğim.

*Kartını başka PC'lerde dene.
*Kartının güç seçeneklerini STOCK GPU ayarlarına eşitle/UV yap.
*Sorun başka sistemlerde de oluyorsa kartını iade et/ wattman aldığını belirterek sat.
*Sorun devam etmiyorsa sorun şunlardan kaynaklanıyor olabilir;
-SSD
-PSU(OCCT testi yap.)
-Anakart kuzey güney köprüsü arızası, PCI express uyumsuzluğu, Anakart BIOS güncel olmayışı/BIOS uyumsuzluğu.
-Kartının VBIOS'unun sorunlu oluşu.
-Ramler(Farklı ramler dene.Frekans ayarlarıyla oynasan iyi olur. OC ve XMP varsa kapat.)
-Çok eski RX460 döneminden kalma driverlar dene.
Daha çok fazla yöntem var fakat önemli temel sebepler bunlar. Uygulayamadığın adım olursa yardım etmeye çalışırım.
NOT: Çözüm puanı odaklı yazmadım çözüm odaklı yazdım o yüzden bu süreçte eleyerek gideceğiz. Sabırla yaklaşmanı istiyorum. Kartı ya sat/iade et ya da benimle bu sorun hakkında uğraşmalısın.Tabi ki eylem yine iradene kalmış.

Ayrıca bana sistemini ayrıntılı yazsan iyi olur.
NOT: Daha bilgili olduğunu düşünen arkadaşımız, hocamız olursa tecrübesini aktarmaktan çekinmesin.

Bu noktada ben de aynı sorunu yaşıyorum dostum. Çözemedim. 1,5 yıldır dünya zindan oldu. AMD'nin resmi sitesinden tut üretici markaya her yerde forum ve destek talepleriyle doluyum. Bu sorunun çözümü için sana birkaç öneride bulunayım.Sanırım bayağı uğraşmışsın ama çözüm bulamamışsın. Temel düzeyi geçeceğim.

*Sorun başka sistemlerde de oluyorsa kartını iade et/ wattman aldığını belirterek sat.
-SSD
-PSU(OCCT testi yap.)
-Anakart kuzey güney köprüsü arızası, PCI express uyumsuzluğu, Anakart BIOS güncel olmayışı/BIOS uyumsuzluğu.
-Ramler(Farklı ramler dene.Frekans ayarlarıyla oynasan iyi olur. OC ve XMP varsa kapat.)
Daha çok fazla yöntem var fakat önemli temel sebepler bunlar. Uygulayamadığın adım olursa yardım etmeye çalışırım.
NOT: Çözüm puanı odaklı yazmadım çözüm odaklı yazdım o yüzden bu süreçte eleyerek gideceğiz. Sabırla yaklaşmanı istiyorum. Kartı ya sat/iade et ya da benimle bu sorun hakkında uğraşmalısın.Tabi ki eylem yine iradene kalmış.

NOT: Daha bilgili olduğunu düşünen arkadaşımız, hocamız olursa tecrübesini aktarmaktan çekinmesin.
Hocam konudan bağımsız bir şey soracağım, amd ekran kartı ikinci el alınır mı?

Hocam konudan bağımsız bir şey soracağım, AMD ekran kartı ikinci el alınır mı?

Elbette alınır. Sadece sağlam ve sağlıklı olduğundan emin olmalısınız. Testi kendi kişisel bilgisayarınızda yapmaya çalışın. Kargo durumu varsa iade veya tekrar satış yapabileceğinizden emin olun. Kendinizi garantiye almaya çalışın. Bu bütün ekran kartları için geçerli. Testi takacağınız PC'de yapın dememin sebebi WattMan öyle bir illetki gelir o PC'de olmaz ama sizin PC'de olur. Konu açarsanız size yardım ederiz. Bu konuyu blocklamayalım.

-SSD
-PSU(OCCT testi yap.)

Hocam
Çok eski RX460 döneminden kalma driverlar dene
demişsiniz bana önerebileceğiniz bir driver varmıdır?

Hocam

Demişsiniz bana önerebileceğiniz bir driver var mıdır?

19.5.X,19.6.X ancak Driver'ın kısa süreli çözüm olacağından eminim diyebilirim. Evinizdeki kaçak akım rolesi sağlıklı durumda mı? Kullandığınız PSU nedir? Herhangi bir dalgalanma da bu soruna sebep olabilir o yüzden istersen önce Driver'ı sonra da kartını başka bir PC'de denemelisin.

19.5.X,19.6.X ancak Driver'ın kısa süreli çözüm olacağından eminim diyebilirim. Evinizdeki kaçak akım rolesi sağlıklı durumda mı? Kullandığınız PSU nedir? Herhangi bir dalgalanma da bu soruna sebep olabilir o yüzden istersen önce Driver'ı sonra da kartını başka bir PC'de denemelisin.
Evin elektriğinde bir sıkıntı yok psu'm

Dark Force Serisi DKPS600S1 600 W Power Supply'dir.​

başka bilgisayarlarda en kısa sürede deneyeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı