RX 550 GPU çok ısınıyor

sansar.salvo

Picopat
Daha fazla  
RX 550 işlemci i5 3. nesil işlemciye sahibim yeni aldım bilgisayarı ancak GPU PC'yi yeni açmış olmama rağmen 60 90 seviyelerini görüyor. Darboğaz mı oluyor yoksa bir hile indirmiştim ondan olabilir mi? 4 çekirdekli işlemci.

RX 550 işlemci i5 3. nesil işlemciye sahibim yeni aldım bilgisayarı ancak GPU PC'yi yeni açmış olmama rağmen 60 90 seviyelerini görüyor. Darboğaz mı oluyor yoksa bir hile indirmiştim ondan olabilir mi? 4 çekirdekli işlemci.
Bilgisayarı kaça aldın acaba, muhtemelen Trendyol PC'dir yeni aldığına göre. İade edebiliyorsan etmeni öneririm çöp PC.

Termal macunu yenile

Bilgisayarı kaça aldın acaba, muhtemelen Trendyol PC'dir yeni aldığına göre. İade edebiliyorsan etmeni öneririm çöp PC.
İnşallah trendyol pc değildir

Yani yeni aldım diyorsun umarım ekran kartını yeni almışsındır Trendyol PC ise iade et direkt derim. Isınması içinse macun değişebilirsin kartı yeni aldıysan ikinci el olarak.

Yani yeni aldım diyorsun umarım ekran kartını yeni almışsındır Trendyol PC ise iade et direkt derim.
Ekran kartı yeniyse de iade etmeli, RX 550 mi kaldı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı