RX 550 ile RDR 2 için grafik ayarları nasıl olmalı?

Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, sistemimi aşağıya yazdım bu sistemde akıcı oynamak istiyorum. Ne gibi grafik ayarı yaptıysam beni tatmin etmedi. Farkındayım kart iyi bir kart değil fakat ona göre bir grafik önerisi istiyorum zaten. YouTube'dan falanda bakmadım, grafik ayarlarına direk burası aklıma geldi. Bana akıcı şekilde oynatacak biçimde grafik önerisi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Sistemim:
-ASUS Phoenix RX550 4 GB.
-i5-9400F
-Corsair Vengeance RGB 2x8 3200MHz CL16 RAM.
-MSI H310M Pro VDH Plus.

Arkadaşlar merhaba, sistemimi aşağıya yazdım bu sistemde akıcı oynamak istiyorum. Ne gibi grafik ayarı yaptıysam beni tatmin etmedi. Farkındayım kart iyi bir kart değil fakat ona göre bir grafik önerisi istiyorum zaten. YouTube'dan falanda bakmadım, grafik ayarlarına direk burası aklıma geldi. Bana akıcı şekilde oynatacak biçimde grafik önerisi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Sistemim:
-ASUS Phoenix RX550 4 GB.
-i5-9400F
-Corsair Vengeance RGB 2x8 3200MHz CL16 RAM.
-MSI H310M Pro VDH Plus.

720p oyna ama keskinlik aylarını falan fullemeye çalış o kart ile bende oyunu bitirdim 40 FPS alarak ama dokular hiç hoş durmuyordu tatmin etmiyordu öyle oynamak zorundasın. Yani gözünün tatmin olacağı bir ayar ile akıcılık zor ama saf akıcılık istiyorsan 720p ile alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı