Peki monitor 191v diye bir monitor var. Eski monitor bu FPS'i etkiler mi?
Peki monitor 191v diye bir monitor var. Eski monitor bu FPS'i etkiler mi?
Peki Windows 7 kursam RAM kullanımında bir rahatlama olur mu? Sadece LoL oynarken 1GB veya daha az RAM boş kullanılabilir kalıyor.Monitörünüz FPS'inizi etkilemez. Sadece ekrana maksimum kare hızı kadar görüntü verir.
Peki Windows 7 kursam RAM kullanımında bir rahatlama olur mu? Sadece LoL oynarken 1GB veya daha az RAM boş kullanılabilir kalıyor.
Bu sisteme masraf etmek istemiyorum, Windows 7 kurayım ben en iyisi RAM baya kullanıyormus Windows 10Hocam bu kadar uğraş vermenize gerek yok ki ya 4 GB RAM alabilirsiniz ya da V-Sync açabilirsiniz V-Sync'nin sisteminize hiçbir zararı olmaz.
Bu sisteme masraf etmek istemiyorum, Windows 7 kurayım ben en iyisi RAM bayağı kullanıyormus Windows 10.
Grafik düşündükçe fps daha da düşüyor.Sisteminiz eski isterseniz Windows 7'ye geçebilirsiniz ama Windows 10'un optimizasyonu daha oturmuş. RAM kullanımında çok bir fark olacağını sanmıyorum. Oyunun grafikerini düşürmeniz daha iyi olur.
Grafik düşündükçe FPS daha da düşüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.