RX 550 R5 1600 AF sistem Uncharted oynatır mı?

Hocam dediğim gibi net bir şey de yok indirim gelirse bir denemk icin alirim en kötü iade ederim biter gider. Ama sistem gereksinimlerine baktigimda bu kadar kötü beklemyordum, siz 20 30 FPS deyince sasirdim açıkçası.

Hocam VRAM olarak yeterli ama kart Minimum'a göre düşük kalıyor. İşlemci karşılıyor ama kart karşılamıyor ve PS oyunları çoğunlukla karta yükleniyor. İleriki zamanda kartı değiştirirseniz rahat oynarsınız. Sistemin diğer parçaları iyi.

Hocam VRAM olarak yeterli ama kart Minimum'a göre düşük kalıyor. İşlemci karşılıyor ama kart karşılamıyor ve PS oyunları çoğunlukla karta yükleniyor. İleriki zamanda kartı değiştirirseniz rahat oynarsınız. Sistemin diğer parçaları iyi.
Haklsiniz hocam bu sisteme bi ekran karti dusuk kaliyo zaten ama yapicak bisey yok, ya ben zaten özellikle arastirip f/p olayindan dolayi bu karti almistim isteyerek cunku ben boyle yuksek GPU isteyen oyunlar cok oynayan biri degilim iste; rdr,uncharted gibi gibi oyunlar. ben genelde fps oyunlari ve spor , araba oyunlari oynuyorum yetiyo aslında.

Mhz degeri düşük. 1071,1500 şeklinde

Haklsiniz hocam bu sisteme bir ekran karti dusuk kalıyor zaten ama yapacak bir şey yok, ya ben zaten özellikle arastirip F/P olayindan dolayi bu karti almistim isteyerek cunku ben boyle yuksek GPU isteyen oyunlar cok oynayan biri degilim iste; RDR, Uncharted gibi gibi oyunlar. Ben genelde FPS oyunlari ve spor, araba oyunlari oynuyorum yetiyor aslında.

MHz degeri düşük. 1071,1500 şeklinde

Doğru diyorsunuz hocam Online oyunlarda CPU yeterli Valorant, CS:GO gibi, eğer bütçeniz varsa yenilersiniz hocam ekran kartı ve RAM'ler yenilenince çoğu oyunu açar.

Doğru diyorsunuz hocam Online oyunlarda CPU yeterli Valorant, CS:GO gibi, eğer bütçeniz varsa yenilersiniz hocam ekran kartı ve RAM'ler yenilenince çoğu oyunu açar.
Hocam zaten ramler yeni değişti. 2666 mhz 16 gb ramdi. Mavi ekran sorubum vardi memory managemnt kodlu, pc yi aldığım yere yani gamegaraja garanti kapsaminda yolladim ve ellerinde bulunmadigi icin benim eski ram ,bu 3000 mhz taktılar yeniyi. Bu ramler baya iyi ya xmp actim birde biostan fisek gibi calisiyorlar ama dediginiz gibi ekran ksrtim degisse tadindan yenmez ama malum piyasasan dolayi o da zor biraz :)

Hocam zaten RAM'ler yeni değişti. 2666 MHz 16 GB RAM'di. Mavi ekran sorubum vardi Memory managemnt kodlu, PC'yi aldığım yere yani gamegaraja garanti kapsaminda yolladim ve ellerinde bulunmadigi icin benim eski RAM, bu 3000 MHz taktılar yeniyi. Bu RAM'ler bayağı iyi ya XMP açtım bir de BIOS'tan fisek gibi calisiyorlar ama dediginiz gibi ekran ksrtim degisse tadindan yenmez ama malum piyasasan dolayi o da zor biraz :)

Maalesef hocam fiyatlar pahalı, indirim yakalamayı deneyebilirsiniz aklınızda bir kart var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı