RX 550 R5 1600 AF sistem Uncharted oynatır mı?

Hocam dediğim gibi net bir şey de yok indirim gelirse bir denemk icin alirim en kötü iade ederim biter gider. Ama sistem gereksinimlerine baktigimda bu kadar kötü beklemyordum, siz 20 30 FPS deyince sasirdim açıkçası.

Hocam VRAM olarak yeterli ama kart Minimum'a göre düşük kalıyor. İşlemci karşılıyor ama kart karşılamıyor ve PS oyunları çoğunlukla karta yükleniyor. İleriki zamanda kartı değiştirirseniz rahat oynarsınız. Sistemin diğer parçaları iyi.

Haklsiniz hocam bu sisteme bi ekran karti dusuk kaliyo zaten ama yapicak bisey yok, ya ben zaten özellikle arastirip f/p olayindan dolayi bu karti almistim isteyerek cunku ben boyle yuksek GPU isteyen oyunlar cok oynayan biri degilim iste; rdr,uncharted gibi gibi oyunlar. ben genelde fps oyunlari ve spor , araba oyunlari oynuyorum yetiyo aslında.

Mhz degeri düşük. 1071,1500 şeklinde

Doğru diyorsunuz hocam Online oyunlarda CPU yeterli Valorant, CS:GO gibi, eğer bütçeniz varsa yenilersiniz hocam ekran kartı ve RAM'ler yenilenince çoğu oyunu açar.

Doğru diyorsunuz hocam Online oyunlarda CPU yeterli Valorant, CS:GO gibi, eğer bütçeniz varsa yenilersiniz hocam ekran kartı ve RAM'ler yenilenince çoğu oyunu açar.
Hocam zaten ramler yeni değişti. 2666 mhz 16 gb ramdi. Mavi ekran sorubum vardi memory managemnt kodlu, pc yi aldığım yere yani gamegaraja garanti kapsaminda yolladim ve ellerinde bulunmadigi icin benim eski ram ,bu 3000 mhz taktılar yeniyi. Bu ramler baya iyi ya xmp actim birde biostan fisek gibi calisiyorlar ama dediginiz gibi ekran ksrtim degisse tadindan yenmez ama malum piyasasan dolayi o da zor biraz

Maalesef hocam fiyatlar pahalı, indirim yakalamayı deneyebilirsiniz aklınızda bir kart var mı?

Maalesef hocam fiyatlar pahalı, indirim yakalamayı deneyebilirsiniz aklınızda bir kart var mı?
Aslında hiç dusunmedim ama siz simdi boyle sorunca bi rx 580 veya 590 guzel gider diye dusunuyorum 5 1600 af için. Darbogaz falan da olmayaxagini saniyorum .

Aslında hiç dusunmedim ama siz simdi boyle sorunca bir RX 580 veya 590 guzel gider diye dusunuyorum 5 1600 AF için. Darbogaz falan da olmayaxagini saniyorum.

Evet RX 580 güzel gider hocam PSU'ya dikkat edin yetiyor mu diye. RX 580 ile darboğaz da olmaz.

Evet RX 580 güzel gider hocam PSU'ya dikkat edin yetiyor mu diye. RX 580 ile darboğaz da olmaz.
Valla hocam işte 650 w +80 li falan gamegarajin kendi psu su. Ben bi sorununu falnda görmedim yeter heralde olasi bir kart yukseliminde

Vallahi hocam işte 650W +80'li falan GameGaraj'in kendi PSU'su. Ben bir sorununu falnda görmedim yeter herhalde olasi bir kart yukseliminde

Yeterlidir hocam, ekran kartını yenilerseniz sistem güzel artış yaşar.

Yeterlidir hocam, ekran kartını yenilerseniz sistem güzel artış yaşar.
Tamamdır hocam. Güzel bir forum sohbeti olduğunu düşünüyorum. Biraz konu dışına faln ciktik ama guzel bir sohbet oldu. Teşekkür eder,iyi aksamlar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…