RX 550 sıcaklık değerleri nasıl?

Biraz araştırma yaparsan dediğimi anlarsın, muhtemelen yaşın küçük ve ergenlik dönemindesin o yüzden agresif tavırlar sergiliyorsun, 75-80 derece çalışan kartın fan hızını fulletmek iyiymiş, göz ardı ettim.

Gece güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün :D fanlar %100 çalışmaya dayanıklı yapılıyor zaten fanlara zarar verecek olsa %100 çalışması uygulama uyarı verir. Bence sen ergenlik dönemindesin yaşın kaç bilmiyorum ama ergen tavırların var. Yanlış bildiğin bir şeyi doğrusu ile düzeltiyorum ama hala inat peşindesin.

Çoğu fan %100 çalışmaya dayanıklı yapılıyor ancak sürekli %100'de çalışması zararlı. %100 çalışmaya dayanıklı dediğim de öyle sınırsız değil. Bir ömürleri oluyor o fanların. %100'de kullanılması da o ömrü kısaltıyor.

Son düzenleme:
Bende öyle size üzülüyorum ama gereksiz uzadı.
Bakın, şu değerli hocaların vaktini çalıp da saçma sapan cevaplar yazarak konuyu baltalamayın. Fanların %100 de çalışması demek ömrünü kısaltması demek. Her fanın kendine özgü bir ömrü vardır. Siz zannediyor musunuz bütün fanlar sonsuza kadar ömürlüdür. Yanlış biliyorsunuz lütfen şu konuyu daha fazla kirletmeden gidin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı