CamiAdam Kilopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 197 8 Nisan 2021 #1 Bugun RX550 aldim. Kart geldi driver falan yukledim sonra kapattim. Az once yine açtım ve elimi yanlislikla kasaya vurdum. (tam PSU'nun ustune) ve artik acilmiyor PC. PSU'yu açtım sapasaglam. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2021
Bugun RX550 aldim. Kart geldi driver falan yukledim sonra kapattim. Az once yine açtım ve elimi yanlislikla kasaya vurdum. (tam PSU'nun ustune) ve artik acilmiyor PC. PSU'yu açtım sapasaglam.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2021 #2 PSU veya anakart yerinden oynamıştır diğer ihtimallere karşı açılabilir veya kabloları çıkmış olabilir. Artı 0 Eksi
PSU veya anakart yerinden oynamıştır diğer ihtimallere karşı açılabilir veya kabloları çıkmış olabilir.
KS KS CamiAdam Kilopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 197 8 Nisan 2021 #3 Liberte Sergen dedi: PSU veya anakart yerinden oynamıştır diğer ihtimallere karşı açılabilir veya kabloları çıkmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Eski PSU ile denedim acildi (250W)Anakartta sorun yok Artı 0 Eksi
Liberte Sergen dedi: PSU veya anakart yerinden oynamıştır diğer ihtimallere karşı açılabilir veya kabloları çıkmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Eski PSU ile denedim acildi (250W)Anakartta sorun yok