BF 1 veya GTA 5 giriyorum oyun bir anda donuyor ve sonrası yok. Kasamda ise bir ışık var yanıp sönüyordu normalde görüntü kaldığında asla yanmıyor. Sıcaklık değerleri çok normal bir ara WattMan alıyordum şimdi o bile yok yardımlarınız için teşekkürler.
gpu için diğorsan adnaraline de 160saniye stres testine tuttum bir hata yok oyuna gelince zortluyo
Pardon stress oldum korkuyorum birşey olursa diğe, Satın aldığım yer 0 olduğunu söylüyor ben içine termal macun koysam tamir gördü manasında garantisi gidermi
GPU için diğorsan adnaraline de 160saniye stres testine tuttum bir hata yok oyuna gelince zortluyor.
Pardon stress oldum korkuyorum bir şey olursa diye, satın aldığım yer 0 olduğunu söylüyor ben içine termal macun koysam tamir gördü manasında garantisi gider mi?
Çok ısınırsa sistem koruma amaçlı kendisini kapatır içiniz rahat değilse sıcaklık değerlerine bir uygulamadan bakın 80 derece üstünde çıkarsa durdurun testi.
Sorununuz işlemcinin çok ısınmasından dolayı bilgisayarın koruma amaçlı kendini kapatması gibi gözüküyor. Daha iyi bir fan varsa (sıcaklıkları 70'in üzerine çıkarmayacak) onu takıp deneyin.
Sorununuz işlemcinin çok ısınmasından dolayı bilgisayarın koruma amaçlı kendini kapatması gibi gözüküyor. Daha iyi bir fan varsa (sıcaklıkları 70'in üzerine çıkarmayacak) onu takıp deneyin.