RX 550 sistem donuyor

NOT_Pharos

Hectopat
Daha fazla  
  • RX 550 4 GB 128bit.
  • Athlon 3000G 4.0GHz
  • B450M-A Pro Max.
  • Kingston Fury 8 GB 3200MHz 1X8.
  • 256 GB Kingston M.2 SSD.
  • 1TB Sega'ta 7200RPM 64MB okuma HDD.
BF 1 veya GTA 5 giriyorum oyun bir anda donuyor ve sonrası yok. Kasamda ise bir ışık var yanıp sönüyordu normalde görüntü kaldığında asla yanmıyor. Sıcaklık değerleri çok normal bir ara WattMan alıyordum şimdi o bile yok yardımlarınız için teşekkürler.

SSD modelini yazın sentinel disk ile sağlık testi yapın.
İndiriyorum ama sonsuz bir şekilde asla bitmedi? neden
Evet. İndirmeden test yapamazsınız. Bu arada 1TB'lık diskte kaç GB boş yer var?
(980 fln dı harf atarken ben hızlı hızlı geçtim 930gb var) max 930 kullanılıyor
Evet. İndirmeden test yapamazsınız. Bu arada 1TB'lık diskte kaç GB boş yer var?
İndirdim şimdi ne yapmalıyım

İndiriyorum ama sonsuz bir şekilde asla bitmedi? Neden.

(980 falan dı harf atarken ben hızlı hızlı geçtim 930GB var) Max 930 kullanılıyor.

İndirdim şimdi ne yapmalıyım.

Testi başlatın. Nasıl başlatacağınızı bulamadıysanız internette ve YouTube'da videolar var.

Bitti hiçbir problem yok.

Konu ile alaka düzey seviyem.

O zaman işlemci ve PSU'dan devam edeceğiz. Prime 95 indirip small fft (yanlış yazmış olabilirim) testi yapın işlemci sıcaklığını kontrol edin 15 dk falan sürsün test.

O zaman işlemci ve PSU'dan devam edeceğiz. Prime 95 indirip small fft (yanlış yazmış olabilirim) testi yapın işlemci sıcaklığını kontrol edin 15 dk falan sürsün test.
ya abicim ekran kartına olabilir driveri güncelledim ve sabahında ise hdd taktım ve o zamandır böle

Ya abicim ekran kartına olabilir driveri güncelledim ve sabahında ise HDD taktım ve o zamandır böyle.

1 2 eski sürüme dön öyle dene, yine olursa HDD'yi çıkarıp öyle dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…