RX 550 sistemi adım adım yükseltmek

EnderBerkay

Femtopat
Daha fazla  
Selam benim bir PC var i5 3. nesil anakart DDR3 RAM'lerde. Para bulunca ilk ekran karti pahali olan kismini alayim 3 4 ay sonra da işlemciyi geliştiririm diye. Tabii yeterli enerji için PSU'da aldim şu an kargoda ben bu karti aldim ama kart çok bir değişim olur mu? FPS olarak yani yoksa darboğazdan eskisi gibi aynim cunku normalde bile islemci %100 calisirken RX550 %60'larda kalıyor sipariş ettigim RX6700'un nadil bir FPS artisi olur mesela oyunda şu an 100 FPS aliyorsam sadece ekran karti PSU ile ne kadar artar bu 100 FPS?

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'nun FPS'e fazla bir etkisi olmaz. Ekran kartını yenilediğiniz için yükselme olacaktır. Sistem yenileme için de anakarttan başlayın ilk önce.

Yazdığınızdan anladığım tek şey sistem yükseltmek istiyorsunuz gerisi için tercüman lazım.
Niye kimse anlamamiş anlamadim diyorumki ekran karti aldim ama diger şeyler aynı fps artışı nekadar olur 100 fps aliyorsam mesela

Sadece ekran kartı ile FPS yeteri kadar artmaz işlemçiyle darboğaz olur
Yeteri kadar artmazda nekadar artar işte onu sordum fps olarak mesela gtada normalde 40 fps aliyorum şimdi kaç olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı