RX 550 sürücü yüklerken "bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor" hatası

Yer
BURSA-BANDIRMA
Daha fazla  
Windows, aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor. (kod 31)

{İşlem başarısız}
İstenen işlem, başarısız oldu.

Bu konulardaki ekran kartı bu sefer görüntü veriyor. Hatta Minecraft'ı ekran kartı sorun çıkartana kadar oynattı da bana. Ama bu yukarıdaki hatayı vermeden önce bilgisayarı kastırmaya başladı ve ekran kartının haricinde işlemciden görüntü vererek çalıştırmaya başladı. Bu ekran kartı servise de gitti hiçbir şey yok dendi aslında hiçbir şeyi yok gerçekten çalıştığı zaman tam çalışıyor. Ama bu hatayı verdiği zaman hiç çalışmıyor. Çözemedim gitti.

Şimdi de çalışıyor anlamadım gitti ne sorunu var bu ekran kartının?

Son düzenleme:
VBIOS veya VRAM kaynaklı da olabilir. Aslında servisin bunu anlaması gerekirdi.

VBIOS veya VRAM kaynaklı da olabilir. Aslında servisin bunu anlaması gerekirdi.

İşin komik kısmı ekran kartı çalıştığı zaman tam çalışıp çalışmadığı zaman hiç çalışmıyor. Hatta bir dönem ekran kartı PC'yi kapatmadığın sürece sorunsuz çalışıp yeniden başlattığında sorun çıkartıyordu. Uzun sürek beklemişti emektar da tekrar çalıştırıyorum sorun tekrar gidip geliyor. Yeni PC'de hiç görüntü vermiyor o ayrı mesele

Anakartın BIOS'u ne durumda? Güncelleme varsa yapıp deneyebilirsiniz.

Yine başladı ekranda görüntü takılmaları. Sinirim bozulmaya başladı.

Anakartın BIOS'u ne durumda? Güncelleme varsa yapıp deneyebilirsiniz.

Anakart ASUS p5g41t/mlx anakartı BIOS'u yeni denebilecek bir şey yok son sürüm zatem.

@Yener K. özellikle fark ettiğim ekran kartını aşırı yüke sokacak şeyler olduğunda takılmaya başlıyor özellikle. Önceden böyle değildi ya daha belirginleşmeye başladı ya da Minecraft ile alakalı tam anlamadım.

Bana sanki VRAM sorunu gibi geldi.

Kurulum bitince tekrar kontrol edin. Hala devam ederse dediğim gibi VRAM sıkıntılı olabilir. İsterseniz fikir alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…