Daha fazla
Windows, aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor. (kod 31)
{İşlem başarısız}
İstenen işlem, başarısız oldu.
www.technopat.net
www.technopat.net
Bu konulardaki ekran kartı bu sefer görüntü veriyor. Hatta Minecraft'ı ekran kartı sorun çıkartana kadar oynattı da bana. Ama bu yukarıdaki hatayı vermeden önce bilgisayarı kastırmaya başladı ve ekran kartının haricinde işlemciden görüntü vererek çalıştırmaya başladı. Bu ekran kartı servise de gitti hiçbir şey yok dendi aslında hiçbir şeyi yok gerçekten çalıştığı zaman tam çalışıyor. Ama bu hatayı verdiği zaman hiç çalışmıyor. Çözemedim gitti.
Şimdi de çalışıyor anlamadım gitti ne sorunu var bu ekran kartının?
{İşlem başarısız}
İstenen işlem, başarısız oldu.
RX 550 sürücü yüklendikten sonra görüntü vermiyor
21.5.1 sürümünde genel olarak görüntü alıyordum, sonra bilgisayar donduğundan yeniden başlattım. Sonrasında format attım. Attıktan sonra Windows'un kurduğu sürücü normaldi. Ben de eski kullandığım sürüme geri dönmek istemiştim. Eğer sorunu çözemezsem tekrardan format atacağım. Format atmadan...
RX 550 sisteme grafik sürücüsü kurulduğunda çalışmıyor
Sistem özellikleri; E7500 işlemci(345FSB 3.81GHz overclock ile kullanıyorum) ASUS P5G41T-MLX anakart. G41 onboard ekran kartı RX 550 4 GB. 4 GB RAM. Önceden RX 550 sürücüsünü kurduğumda ekran görüntü kesiyor falan diyordum. Ama şimdi sorun apayrı bir boyutta. Şu anda ne onboard ne ekran kartı...
Bu konulardaki ekran kartı bu sefer görüntü veriyor. Hatta Minecraft'ı ekran kartı sorun çıkartana kadar oynattı da bana. Ama bu yukarıdaki hatayı vermeden önce bilgisayarı kastırmaya başladı ve ekran kartının haricinde işlemciden görüntü vererek çalıştırmaya başladı. Bu ekran kartı servise de gitti hiçbir şey yok dendi aslında hiçbir şeyi yok gerçekten çalıştığı zaman tam çalışıyor. Ama bu hatayı verdiği zaman hiç çalışmıyor. Çözemedim gitti.
Şimdi de çalışıyor anlamadım gitti ne sorunu var bu ekran kartının?
Son düzenleme: