@akansu55 Oyun oynuyor tabi ki
CS:GO oynuyor orta ayarlarda, bir de GTA 5 alabilirsek indirimden onu oynar , aslında RX 550 i daha takmadık çok enerji tüketmediğini biliyorum HD 3600 serisi bir kart var 12 13 yıllık onunla idare ediyordu yeterli fps i alamadığımız için giriş seviyelerde şuan en uygun RX 550 idi o yüzden aldık oynadığı oyunlara yeterli gelecektir zaten yüksek kalitelerde de oynamıyor. Fakat bu PSU ' nun sorun çıkartacağını düşünmüyorum 300w TurboX marka psu ile yaşadıysa bu makina bunla da yaşar diye düşünüyoruz ondan sizlere yazmış bulunmaktayım , ayrıca yorum yapan herkese teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz şimdilik idare edeyim sonra arkadaşın önerdiği corsair e bakarız sistemi toplu yükselteceğimiz zaman, malum dolar maşallah... 6 larda sürünüyor. Ayrıca
@enes acu arkadaşa çok teşekkür ediyorum kullanan birisi olarak yaptığın yorum benim için çok kıymetli ortalama aynı sistemi kullanıyormuşsunuz sanırım, rx 460 daha çok güç tüketiyor diye biliyorum öyle ise bu dediğiniz gibi yeterli olacaktır...