Nazomi
Centipat
Merhaba arkadaşlar. Ortalama bir bilgisayarım var. Hadron PSU birazsiz arkadaşlara göre çöp biraz ürktüm o hardcore yorumlar sebebiyle fakat değiştirsem mi değiştirmesem mi arasındayım. Kız arkadaşıma PC topladım daha doğrusu eski makinemı ona verdim tabii üstüne birkaç upgrade yapıldı. Makine özelliklerini vereyimsiz PSU değişsin veya değişmesin idare eder ya gibi söylemlerde bulunun, özellikler: I5-2400 - 256 GB SSD - 500 GB HDD - ASUS arez RX 550 2 GB - Hadron 600W (yersen
) PSU - 8 GB RAM, açıkçası sıkıntı yok sessiz çalışıyor dendi bana. Gene de Hadron ile ilgili yorumlara yeni vakıf oldum ve insanlar çok sert şeyler yazmış haklılardır muhtemelen ama sonuçta elimde GTX serisi bir kart yok bilgisayarı çok kasacağını tahmin etmiyorum.
Ama yok kardeşim sen yeni bak derseniz bakarım ortalama yorumlara göre hareket etmeye gayret edeceğim. Ama tabii ki al denirse illaha yok kardeş sen git 80+ sertifikalı çak bir tane kaliteli derseniz bile 1-2 aydan önce oturup ona para veremem gibi duruyor
şimdiden teşekkür ediyorum. Yorumlarınızı ne olur esirgemeyin ve lütfen makinenın özelliklerine ağırlık verip yorumu ona göre yapın bu beni çok mutlu edecek iyi günler diliyorum herkeslere 
Ama yok kardeşim sen yeni bak derseniz bakarım ortalama yorumlara göre hareket etmeye gayret edeceğim. Ama tabii ki al denirse illaha yok kardeş sen git 80+ sertifikalı çak bir tane kaliteli derseniz bile 1-2 aydan önce oturup ona para veremem gibi duruyor
Son düzenleyen: Moderatör: