Çözüldü RX 550 uygun PSU önerileri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nazomi

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Ortalama bir bilgisayarım var. Hadron PSU birazsiz arkadaşlara göre çöp biraz ürktüm o hardcore yorumlar sebebiyle fakat değiştirsem mi değiştirmesem mi arasındayım. Kız arkadaşıma PC topladım daha doğrusu eski makinemı ona verdim tabii üstüne birkaç upgrade yapıldı. Makine özelliklerini vereyimsiz PSU değişsin veya değişmesin idare eder ya gibi söylemlerde bulunun, özellikler: I5-2400 - 256 GB SSD - 500 GB HDD - ASUS arez RX 550 2 GB - Hadron 600W (yersen :p) PSU - 8 GB RAM, açıkçası sıkıntı yok sessiz çalışıyor dendi bana. Gene de Hadron ile ilgili yorumlara yeni vakıf oldum ve insanlar çok sert şeyler yazmış haklılardır muhtemelen ama sonuçta elimde GTX serisi bir kart yok bilgisayarı çok kasacağını tahmin etmiyorum.

Ama yok kardeşim sen yeni bak derseniz bakarım ortalama yorumlara göre hareket etmeye gayret edeceğim. Ama tabii ki al denirse illaha yok kardeş sen git 80+ sertifikalı çak bir tane kaliteli derseniz bile 1-2 aydan önce oturup ona para veremem gibi duruyor :) şimdiden teşekkür ediyorum. Yorumlarınızı ne olur esirgemeyin ve lütfen makinenın özelliklerine ağırlık verip yorumu ona göre yapın bu beni çok mutlu edecek iyi günler diliyorum herkeslere :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
2 sene kullandım o Hadron güç kaynağını eski sistemimde vardı Rx 460dı ekran kartımda bir sıkıntı yaşamadım ben yeterli gelir o güç kaynağı sisteminize ek masraf yapmayın sorunsuz çalışıyorsa.
Değiştirmeyin diyorlar da sertifika yok, kalite yok, ileride ne olacagi belli değil. Para verseler takmam kendi bilgisayarıma.
Şuan memnun, bende kendi bilgisayarıma çok zaruri olmadığı sürece takmam yoksa ama olan parçayı da yok saymanın gereği yok, bir süre daha kullanıp sistemine toplu bir yükseltme yapması daha iyi olur.
Kendini zora sokacağını belirtmiş @Caner Uncu.
1-2 aydan önce oturup ona para veremem gibi duruyor :)

@akansu55 Oyun oynuyor tabi ki :) CS:GO oynuyor orta ayarlarda, bir de GTA 5 alabilirsek indirimden onu oynar , aslında RX 550 i daha takmadık çok enerji tüketmediğini biliyorum HD 3600 serisi bir kart var 12 13 yıllık onunla idare ediyordu yeterli fps i alamadığımız için giriş seviyelerde şuan en uygun RX 550 idi o yüzden aldık oynadığı oyunlara yeterli gelecektir zaten yüksek kalitelerde de oynamıyor. Fakat bu PSU ' nun sorun çıkartacağını düşünmüyorum 300w TurboX marka psu ile yaşadıysa bu makina bunla da yaşar diye düşünüyoruz ondan sizlere yazmış bulunmaktayım , ayrıca yorum yapan herkese teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz şimdilik idare edeyim sonra arkadaşın önerdiği corsair e bakarız sistemi toplu yükselteceğimiz zaman, malum dolar maşallah... 6 larda sürünüyor. Ayrıca @enes acu arkadaşa çok teşekkür ediyorum kullanan birisi olarak yaptığın yorum benim için çok kıymetli ortalama aynı sistemi kullanıyormuşsunuz sanırım, rx 460 daha çok güç tüketiyor diye biliyorum öyle ise bu dediğiniz gibi yeterli olacaktır...

@akansu55 Oyun oynuyor tabi ki :) CS:GO oynuyor orta ayarlarda, bir de GTA 5 alabilirsek indirimden onu oynar , aslında RX 550 i daha takmadık çok enerji tüketmediğini biliyorum HD 3600 serisi bir kart var 12 13 yıllık onunla idare ediyordu yeterli fps i alamadığımız için giriş seviyelerde şuan en uygun RX 550 idi o yüzden aldık oynadığı oyunlara yeterli gelecektir zaten yüksek kalitelerde de oynamıyor. Fakat bu PSU ' nun sorun çıkartacağını düşünmüyorum 300w TurboX marka psu ile yaşadıysa bu makina bunla da yaşar diye düşünüyoruz ondan sizlere yazmış bulunmaktayım , ayrıca yorum yapan herkese teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz şimdilik idare edeyim sonra arkadaşın önerdiği corsair e bakarız sistemi toplu yükselteceğimiz zaman, malum dolar maşallah... 6 larda sürünüyor. Ayrıca @enes acu arkadaşa çok teşekkür ediyorum kullanan birisi olarak yaptığın yorum benim için çok kıymetli ortalama aynı sistemi kullanıyormuşsunuz sanırım, rx 460 daha çok güç tüketiyor diye biliyorum öyle ise bu dediğiniz gibi yeterli olacaktır...
Aynen daha çok güç tüketiyor hatta ek güç girişli Gtx 660ti bile kullandım bu güç kaynağı ile bu Rx 460 Rx 550 ekran kartlarının ek güç girişine bile ihtiyacı yok rahatlıkla takıp kullanabilirsiniz.

Aynen daha çok güç tüketiyor hatta ek güç girişli Gtx 660ti bile kullandım bu güç kaynağı ile bu Rx 460 Rx 550 ekran kartlarının ek güç girişine bile ihtiyacı yok rahatlıkla takıp kullanabilirsiniz.

Çok teşekkür ediyorum Enes Bey, size bir sorum daha olacak, ben uygun diye Asus Arez RX 550 2GB 128 bit kart siparişi verdim sebebi uygun giriş seviyesi 0 kart olmasıydı +3 yıl garantili beğenmezsekte 14 gün içerisinde iade hakkım var. Ben gene de sorayım sizce bu sisteme bu kart ideal mi ? CS:GO gibi oyun testlerinde başarılı olarak gözüküyordu bende aldım 1030 düşünüyordum ama 1 tık daha iyi olan RX 550 almayı tercih ettim zaten ben değil kız arkadaşıma aldım csgo da full ayarlarda 100 fps civarı alıyor ki orta ayarlarda falan oynayacak ve 1080 değil 1600x900 de oynayacak, GTA 5 te de 50 60 fps max yeterli gibi duruyordu ne dersiniz tercih iyi mi ? İncelemeler de geçerli notu almasına rağmen bazı arkadaşlar çöp olarak nitelendirmişler... Ne dersiniz ? sizce iyi bir kart mı yoksa aldığım gibi iade edip başka bir karta mı yöneleyim ? test edip sonuçlarını yazacağım zaten de gene de sormak istedim iyi günler diliyorum :) @enes acu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı