alprtyln Femtopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #1 Akşam böyle bir sorun yoktu. Sabah kalktım, böyle oldu. Oyun açılmıyor. Valorant "DX11 feature Level 10.0 is required to run the Engine" hatası alıyorum.
Akşam böyle bir sorun yoktu. Sabah kalktım, böyle oldu. Oyun açılmıyor. Valorant "DX11 feature Level 10.0 is required to run the Engine" hatası alıyorum.
UMUT1561 Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #2 Burada dediğine göre DirectX 11 destek yok diyor. Seninki 10'mus. Ama internette çözümleri var, araştırın. Artı -3 Eksi
Burada dediğine göre DirectX 11 destek yok diyor. Seninki 10'mus. Ama internette çözümleri var, araştırın.
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #3 Ekran kartınız nedir ? Artı 0 Eksi
captan thanos Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 94 Çözümler 1 Yer uzaklarda bir yerlerde Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #4 alprtyln dedi: Akşam böyle bir sorun yoktu. Sabah kalktım, böyle oldu. Oyun açılmıyor. Valorant "DX11 feature Level 10.0 is required to run the Engine" hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir? Artı 0 Eksi
alprtyln dedi: Akşam böyle bir sorun yoktu. Sabah kalktım, böyle oldu. Oyun açılmıyor. Valorant "DX11 feature Level 10.0 is required to run the Engine" hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir?
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 17 Mayıs 2021 #5 DirectX güncellemesi yapmayı denediniz mi? Ekran kartı modeliniz nedir? En son DirectX sürümünü yükleme - Microsoft Desteği Sisteminizde oyunları ve multimedya uygulamalarını etkinleştirmek için en son DirectX sürümünün nasıl edinileceği açıklanır. support.microsoft.com Artı 0 Eksi
DirectX güncellemesi yapmayı denediniz mi? Ekran kartı modeliniz nedir? En son DirectX sürümünü yükleme - Microsoft Desteği Sisteminizde oyunları ve multimedya uygulamalarını etkinleştirmek için en son DirectX sürümünün nasıl edinileceği açıklanır. support.microsoft.com
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 17 Mayıs 2021 #6 Ekran kartınızı öğrenebilir miyim? Artı 0 Eksi
KS KS alprtyln Femtopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #7 ASUS AMD Radeon RX550 4 GB. Asdasgudas dedi: DirectX güncellemesi yapmayı denediniz mi? Ekran kartı modeliniz nedir? En son DirectX sürümünü yükleme - Microsoft Desteği Sisteminizde oyunları ve multimedya uygulamalarını etkinleştirmek için en son DirectX sürümünün nasıl edinileceği açıklanır. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Denedim. UMUT1561 dedi: Burada dediğine göre DirectX 11 destek yok diyor. Seninki 10'mus. Ama internette çözümleri var, araştırın. Genişletmek için tıkla... 12 benimki. Ekran kartı da öyle. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
ASUS AMD Radeon RX550 4 GB. Asdasgudas dedi: DirectX güncellemesi yapmayı denediniz mi? Ekran kartı modeliniz nedir? En son DirectX sürümünü yükleme - Microsoft Desteği Sisteminizde oyunları ve multimedya uygulamalarını etkinleştirmek için en son DirectX sürümünün nasıl edinileceği açıklanır. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Denedim. UMUT1561 dedi: Burada dediğine göre DirectX 11 destek yok diyor. Seninki 10'mus. Ama internette çözümleri var, araştırın. Genişletmek için tıkla... 12 benimki. Ekran kartı da öyle.
L lastromance21 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 273 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #8 alprtyln dedi: ASUS AMD Radeon RX550 4 GB. Denedim ASUS AMD Radeon RX550 4 GB. ASUS AMD Radeon RX550 4 GB. ASUS AMD Radeon RX550 4 GB. 12 benimki ekran kartı da öyle 12 ASUS AMD Radeon RX550 4 GB. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sürücünü DDU ile sil sonra AMD sitesinden en güncel driver indir olmazsa. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
alprtyln dedi: ASUS AMD Radeon RX550 4 GB. Denedim ASUS AMD Radeon RX550 4 GB. ASUS AMD Radeon RX550 4 GB. ASUS AMD Radeon RX550 4 GB. 12 benimki ekran kartı da öyle 12 ASUS AMD Radeon RX550 4 GB. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sürücünü DDU ile sil sonra AMD sitesinden en güncel driver indir olmazsa.
Shriena Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 427 Çözümler 3 17 Mayıs 2021 #9 İşletim sisteminiz ve ekran kartınızın sürücüsü güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS alprtyln Femtopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #10 Shriena dedi: İşletim sisteminiz ve ekran kartınızın sürücüsü güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet güncel. lastromance21 dedi: Ekran kartının driverı'nı DDU ile sil sonra AMD sitesinden en güncel driver indir olmazsa. Bu arkadaşın verdiği linkten DirectX en sürüm indir. Genişletmek için tıkla... DirectX sürücüsünü güncelledim. Sabah kalktığımda ekran kartı sürücüsü silinmişti. Güncelleyip kapatmıştım PC'yi, sonra tekrar yükledim. Bunu da deneyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Shriena dedi: İşletim sisteminiz ve ekran kartınızın sürücüsü güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet güncel. lastromance21 dedi: Ekran kartının driverı'nı DDU ile sil sonra AMD sitesinden en güncel driver indir olmazsa. Bu arkadaşın verdiği linkten DirectX en sürüm indir. Genişletmek için tıkla... DirectX sürücüsünü güncelledim. Sabah kalktığımda ekran kartı sürücüsü silinmişti. Güncelleyip kapatmıştım PC'yi, sonra tekrar yükledim. Bunu da deneyeceğim.