Evet bulunmuyor. RX 550 768p kartı olduğu için 1366x768p monitör almak zorunda diye düşünüyorum.24 yada 21.5 inçe 768p monitör bulunamıyor.
Evet bulunmuyor. RX 550 768p kartı olduğu için 1366x768p monitör almak zorunda diye düşünüyorum.24 yada 21.5 inçe 768p monitör bulunamıyor.
bütçeni söyle istiyorsan dediğim sistem senin alacağın sistemde 2 kat daha güçlü bi ekran kartı ile 2900 gibi cüzi bi fiyata alabilirsin rx 550 almak demek paranı çöpe atmak demek
Şu an belli değil yani biriktirerek yavaş yavaş toplayacağım.
Soğutucuya gerek yok, SSD olarak Patriot burst, WD Green veya Kingston HyperX Fury alın. RX 550 kesinlikle önermiyorum, en az RX 560 tercih edilmeli. Bunlar haricinde gayet iyi bir sistem. Bütçeden bir tık daha kısmak için B450M S2H alınabilir.
Arkadaşlar eğer sistemi beğenmezseniz bana sistemde önerebilirsiniz.
Bu kadar paalı bir kasa neden aldınız ve iğrenç denecek düzeydeki şu GPU'yu sisteminizde barındırmayın.
Bu fiyat bandında 2500 TL'ye şunu alabilirsiniz aynı sistem
Pollux 5A - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
en fazla 3500-4000 TLEn fazla ile en düşük bütçeyi söylersen mesela 2600-3600 gibi sonra toplayacaksın ama en fazla şu kadar biriktirebilirim gibi.
Bu kadar paalı bir kasa neden aldınız ve iğrenç denecek düzeydeki şu GPU'yu sisteminizde barındırmayın.
Bu fiyat bandında 2500 TL'ye şunu alabilirsiniz aynı sistem.
Pollux 5A - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.