RX 550 ve R5 5600 sistem uyumlu mu?

Solomonn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kenarda duran eski bir bilgisayarım vardı. Kardeşim büyüdüğü için benimkini çok kullanmasını istemiyorum o yüzden eski bilgisayarımı yükseltmek istedim. Konuya yazdığım parçalar birbiri ile uyumlu çalışır mı, oyun için yeterli olur mu? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Kingston 8 GB Fury (8x8)
500 GB SSD
RX 550 4 GB GDDR5
MSI A320M-A Pro AM4 anakart
AMD Ryzen 5 5600

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu ancak RX 550'yi yeni alacaksanız alınacak bir kart değil. A320 de aynı şekilde, yeni alacaksanız en azından B450 alın.

RAM'in DDR4 olduğunu varsayıyorum. 8x8 64 GB eder, 2x8'dir muhtemelen.

Merhaba öncelikle düzeltme için sağ ol RX 550 sadece elimde var diğer parçaları yeni alacağım RAM 3200 MHz 8x2 16 GB.

Hocam o halde A320 yerine B450 tercih edin. A320 anakartlar fazlaca giriş seviye.

İleride de ekran kartı yükseltmesi yaparsanız güzel olur. Kasa ve PSU nedir?

Hocam o halde A320 yerine B450 tercih edin. A320 anakartlar fazlaca giriş seviye.

İleride de ekran kartı yükseltmesi yaparsanız güzel olur. Kasa ve PSU nedir?

Lunatic albatros kasa var PC de zaten 500 GB Samsung EVO SSD ve 1 TB Seagate HDD mevcut. 350W PSU mevcut yetersiz kalır bence PSU yükseltmesi de yapmamız gerek. Bir de hazır anakartı yükseltiyoruz 3600 MHz RAM eklesek daha iyi değil mi?

Kasa aşırı dandik, full cam. Sadece görsel amaçlı tasarlanmış. Hava sirkülasyonu çok kötü olacaktır ama kullanılır.

PSU RX 550 sistem için yeterli olur ancak değiştirip kaliteli bir şey alsanız çok daha iyi olur. RAM'i 3600 MHz alabilirsiniz.

PSU olarak bunu alın hazır indirimdeyken, fiyatı çok çok iyi:

Kasa aşırı dandik, Full cam. Sadece görsel amaçlı tasarlanmış. Hava sirkülasyonu çok kötü olacaktır ama kullanılır.

PSU RX 550 sistem için yeterli olur ancak değiştirip kaliteli bir şey alsanız çok daha iyi olur. RAM'i 3600 MHz alabilirsiniz.

PSU olarak bunu alın hazır indirimdeyken, fiyatı çok çok iyi:

Kasa: Lunatic albatros.
PSU: MSI MAG 550W.
Anakart: Gigabyte B450M.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
RAM: Team T-Force (8x2)
İşlemci soğutucu: Stok soğutucu.

Her şey tamam mı sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı