RX 550 vs RX 560 vs R7 360

Şuan GTX 1060 alamiycaksan boşuna kafa yormana gerek yok ilerde hem işlemcini değiştirirsin hemde ekran kartını İşlemci ni tam olarak bilmiyorum ama darboğaz yapmaz desem yalan olur yapar desem yalan olur

Ben uzun süredir takip ediyorum RX 470-570 kartlarını ve en ucuz 800 liraya koyuyorlar. Hangi mecrada bu fiyatlardan koyanlar oluyor ben de oraya bakayım?

Gibi bir sürü ilan var arayınca var.
Şu an GTX 1060 alamiycaksan boşuna kafa yormana gerek yok ileride hem işlemcini değiştirirsin hem de ekran kartını işlemcini tam olarak bilmiyorum ama darboğaz yapmaz desem yalan olur yapar desem yalan olur.

En başta yazıyor sistem tamamı var yukarıda soruda.
Şu an GTX 1060 alamiycaksan boşuna kafa yormana gerek yok ileride hem işlemcini değiştirirsin hem de ekran kartını işlemcini tam olarak bilmiyorum ama darboğaz yapmaz desem yalan olur yapar desem yalan olur.

En başta yazıyor sistem tamamı var yukarıda soruda.

Okuduğunu anlama özrün var herhalde. RX 470'den bahsediyoruz biz. Bu attığın kartları arayınca 500'e de bulabilirim.

Okuduğunu anlama özrün var herhalde. RX 470'den bahsediyoruz biz. Bu attığın kartları arayınca 500'e de bulabilirim.

Evet yazdıktan sonra fark ettim yanlış anlamışım orayı kusura bakmayın.

Bu fiyat bandında o ilanı burada paylaşana kadar satılır zaten hocam. Maksat sürekli kontrol etmekte, illa ki bulursun bir tane. Günde 200-300 ilan giriyorlardı bazen.

Bu fiyat bandında o ilanı burada paylaşana kadar satılır zaten hocam. Maksat sürekli kontrol etmekte, illa ki bulursun bir tane. Günde 200-300 ilan giriyorlardı bazen.
Piyasası yavaşlamış herhalde hocam şu an sarı sitede de diğer sitelerde de öyle çok fazla ilan girilmiyor.

Yardımlarınız sağ olun arkadaşlar RX 550'yi alırım daha iyi bir kart bulamazsam çok teşekkür ederim hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…