RX 550 vs RX 560 vs R7 360

Doğru diyorsun önceki kartım bozuldu tamiri çok masraflı zaten çok ağır oyunlar oynamıyorum. 1 sene sonra değişirim kartı peki bu işlemci ile alabileceğişm en güçlü kart darboğaz yapmadan ne olur sizce ben GTX 1060 3 GB diye düşünüyorum ama sizce çok mu güçlü kalrı o kart işlemciye biraz ayarlarsam olur gibi geliyor bana.
Şuan GTX 1060 alamiycaksan boşuna kafa yormana gerek yok ilerde hem işlemcini değiştirirsin hemde ekran kartını İşlemci ni tam olarak bilmiyorum ama darboğaz yapmaz desem yalan olur yapar desem yalan olur

Ben uzun süredir takip ediyorum RX 470-570 kartlarını ve en ucuz 800 liraya koyuyorlar. Hangi mecrada bu fiyatlardan koyanlar oluyor ben de oraya bakayım?

Gibi bir sürü ilan var arayınca var.
Şu an GTX 1060 alamiycaksan boşuna kafa yormana gerek yok ileride hem işlemcini değiştirirsin hem de ekran kartını işlemcini tam olarak bilmiyorum ama darboğaz yapmaz desem yalan olur yapar desem yalan olur.

En başta yazıyor sistem tamamı var yukarıda soruda.
Şu an GTX 1060 alamiycaksan boşuna kafa yormana gerek yok ileride hem işlemcini değiştirirsin hem de ekran kartını işlemcini tam olarak bilmiyorum ama darboğaz yapmaz desem yalan olur yapar desem yalan olur.

Gibi bir sürü ilan var arayınca var.

Okuduğunu anlama özrün var herhalde. RX 470'den bahsediyoruz biz. Bu attığın kartları arayınca 500'e de bulabilirim.

Sistem özellikleri en yukarıda var yazıyor orada ama işlemcim FX 8120.
Okuduğunu anlama özrün var herhalde. RX 470'den bahsediyoruz biz. Bu attığın kartları arayınca 500'e de bulabilirim.

Evet yazdıktan sonra fark ettim yanlış anlamışım orayı kusura bakmayın.

Bu fiyat bandında o ilanı burada paylaşana kadar satılır zaten hocam. Maksat sürekli kontrol etmekte, illa ki bulursun bir tane. Günde 200-300 ilan giriyorlardı bazen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı