RX 5500 XT 4 GB oyunlarda düşük GPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam vallahi sorunu anlayamadım. SSD de temiz. Maalesef başka bir öneri sunamayacağım. Son olarak oyunda grafikleri Ultra'ya çekip oynamayı deneyin, belki drop azalır ama biraz düşer FPS'iniz.

Hocam vallahi sorunu anlayamadım. SSD de temiz. Maalesef başka bir öneri sunamayacağım. Son olarak oyunda grafikleri Ultra'ya çekip oynamayı deneyin, belki drop azalır ama biraz düşer FPS'iniz.
Peki Ram kaynaklı olabilir mi acaba bu problem bendeki ramin biri Kingston bir diğeri Muskhin Blackline ikisi de 2400 lük

Peki RAM kaynaklı olabilir mi acaba bu problem bendeki RAM'in biri Kingston bir diğeri Muskhin Blackline ikisi de 2400'lük

Hocam RAM'le ilgili olsaydı mavi ekran verirdi diye düşünüyorum. Ama yine de birini çıkarıp deneyebilirsiniz.

Hocam RAM'le ilgili olsaydı mavi ekran verirdi diye düşünüyorum. Ama yine de birini çıkarıp deneyebilirsiniz.
Başka ram taktığımda mavi ekran verip sürekli reset attığından deneyemedim kendi ramlerimle bir problem yok tek modül 8 ram ile de aynı hocam sonu. PSU ile alakalı bir durum olma ihtimali var mıdır peki hocam ?

Başka RAM taktığımda mavi ekran verip sürekli reset attığından deneyemedim kendi RAM'lerimle bir problem yok tek modül 8 RAM ile de aynı hocam sonu. PSU ile alakalı bir durum olma ihtimali var mıdır peki hocam?

Hocam onu düşündüm de PSU'ları pek bilmiyorum. Başka bir hocam yardımcı olursa daha iyi olur. Yanlış bilgi vermeyim size.

Hocam onu düşündüm de PSU'ları pek bilmiyorum. Başka bir hocam yardımcı olursa daha iyi olur. Yanlış bilgi vermeyim size.
Tamamdır hocam yardımlarınız için teşekkürler. İyi günler dilerim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…