Hocam vallahi sorunu anlayamadım. SSD de temiz. Maalesef başka bir öneri sunamayacağım. Son olarak oyunda grafikleri Ultra'ya çekip oynamayı deneyin, belki drop azalır ama biraz düşer FPS'iniz.
Hocam vallahi sorunu anlayamadım. SSD de temiz. Maalesef başka bir öneri sunamayacağım. Son olarak oyunda grafikleri Ultra'ya çekip oynamayı deneyin, belki drop azalır ama biraz düşer FPS'iniz.
Başka ram taktığımda mavi ekran verip sürekli reset attığından deneyemedim kendi ramlerimle bir problem yok tek modül 8 ram ile de aynı hocam sonu. PSU ile alakalı bir durum olma ihtimali var mıdır peki hocam ?
Başka RAM taktığımda mavi ekran verip sürekli reset attığından deneyemedim kendi RAM'lerimle bir problem yok tek modül 8 RAM ile de aynı hocam sonu. PSU ile alakalı bir durum olma ihtimali var mıdır peki hocam?
Bellek kaynaklı olma ihtimali var. Elindeki belleklerin CL değeri ne? Hızı düşük ve CL değeri yüksek bellekler ile Ryzen işlemciler pek iyi çalışmıyor.
Bellekler çok yavaşmış. Ryzen işlemciler için 2400 MHz önerilen bir hız değil. Bir de CL 17 gibi yüksek gecikmeye sahipler. Ama fps düşük olsa da takılmaya sebep olmaması lazım. Sıcaklık değerleri nasıl? Bir de güç kaynağı hangi model?