RX 5500 XT 8 GB alınır mı?

Yusuf1234

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçe kısıtlı, yani 1700-1800 TL maksimum. Ben de videolar izledim ve izlediğim videolar ışığında bu ekran kartını almayı düşündüm. Bilenler varsa, bu ekran kartının eksiği artısı nedir yazarsa sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz versiyon Fiyat: 1692TL.

Pahalı versiyon Fiyat: 1829 TL.

Ben 2. attığımı öneririm ancak bütçeye zor gelecekse 1. attığım da alınabilir.

137 lira için değmez sadece 400 MHz bellek hızı ki bu da hiçbir şey.
137 lira için değmez diyorsun da bir arabanın orta dolu bir paketini mi istersin yoksa en dolu paketini mi? Arkadaşın bütçesi var ise kesinlikle Nitro+.
Yok zorlamazda o fiyat farkına değer mi ? soğutma olarak 2 3 derece ise aralarındaki fark almaya değmez ondan dedim.
Nitro+ al hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

Bazen 2 3 FPS bir oyunu akıcı oynayıp oynayamamanızı belirler. Sabit 30 FPS akıcı bir oyun deneyimi sunarken , ara ara da olsa FPS inizin 28 29 'a düşmesi oyun zevkinizi mahvedebilir. Gösterilen iki kartı kıyasladığımda HepsiBurada verilerine göre bir çekirdek hızı farkı göremiyorum. Core 1607 Boost 1733 görünüyor ikisi de. Aralarındaki fark fan mimarisi ve görüntü çıkış tür ve sayıları.
Sorun da burada işte. O kart bırak 30 FPS'i 60 FPS'i rahat geçer. Zaten 5-6 FPS fark bile zor olur, olsa da hissetmek imkansız.
Demek istediğimi anlayamamışsınız. Günümüz Türkiye şartlarında her oyun için yeni sistem toplayamıyoruz yada sürekli yeni bileşen alamıyoruz. O kartında zorlanacağı oyunlar çok uzak bi gelecekte değil. İşte o durumlarda 2 3 FPS çok fark eder. Bunun yatırımını hazır elinizde para varken yapmak bana kalırsa daha akıllıca bir hamle olur. Saygılarımla

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı