RX 5500 XT alınır mı?

anladım. tabiki okadarda çok iyi anlıyorum diyemem kartın ne kadar ömrü kalmış felan

Açıkçası nakit param yok kredi kartıyla almıştım su anda iki üç seçenek mevcut
1.iptal edip MSI 1650 Super Gaming X almak
2.bekleyip 1660S g X almak
3.ikinci el temiz 1660 Ti ya da 1070 veyahut 1660 Super X'lere bakmak.

1 ve 3 mantıklı ama fiyatlar daha da yükseleceği için ilerde 2'yi alacağınız zaman para yetmeyecek ve beklediğiniz sürede diğerlerinin de fiyatlar artacağı için zararda olacaksınız. Bu fiyatlarda 1070 almaktansa 1660 Ti daha mantıklı gibi duruyor ikinci elde.

Bence RX590 falan al hem ucuz fiyat performans ürünü yaına i9 koysan bile sırıtmıyor.

Bence RX590 falan al hem ucuz fiyat performans ürünü yaına i9 koysan bile sırıtmıyor.
RX 590'lar sadece 12 nm üretim teknolojisine sahip saat değerleri yükseltilmiş RX 580'ler. Çektiği gücün yanında performansı hikaye. Vega 56 180W çekerken bu kart 190-200W aralığında güç çekiyor. Bu da 1650S'in 2 katı. Ayrıca RX 590'lar aşırı sıkıntılı kartlar. Çevremde ne kadar 590 kullanan insan varsa hepsi en az bir kere garantiye yolladılar. En yaygın sorunu ise ekrana görüntü gelmemesi.

Evet göründüğü gibi 3-5 FPS fark var ama fiyatlar aynı peki neden MSI 1650SUPER gamin X tercih etmeliyim sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…