RX 5500 XT alınır mı?

O alacağın kartlar artık termal görevini halledemeyen, düzgün temizlenememiş, mosfet ömrünü doldurmuş, fanları sürekli hava almayan bir kasada tam yükte çalışmış belki de mining yapılmış kartlar. Bugüne kadar öğrendiğim bir şey varsa ikinci el piyasasında, eğer ucuza alırsan daha ucuza gider. Adam 2016'dan beri kim bilir ne şartlar altında çalıştırdı kartı. Ben Vega 56 aldım RX 580 fiyatına en son, adam resmen içinden geçmiş kartın. Yıllardır ne temizlemiş ne macun yenilemiş.

Anlayan birisiysen zaten halledersin kardeşim. Şahsen ben bütün ekran kartlarımı hep ikinci el olarak aldım yeri geldi şehir dışı yeri geldi aynı şehirden şuana kadar hiçbir problem yaşamadım. Ha anlamayan birisiysen eğer böyle olaylar başına gelebilir.

Açıkçası nakit param yok kredi kartıyla almıştım su anda iki üç seçenek mevcut
1.iptal edip MSI 1650 Super Gaming X almak
2.bekleyip 1660S g X almak
3.ikinci el temiz 1660 Ti ya da 1070 veyahut 1660 Super X'lere bakmak.

Açıkçası nakit param yok kredi kartıyla almıştım su anda iki üç seçenek mevcut
1.iptal edip MSI 1650 Super Gaming X almak
2.bekleyip 1660S g X almak
3.ikinci el temiz 1660 Ti ya da 1070 veyahut 1660 Super X'lere bakmak.
1 ve 3 mantıklı ama fiyatlar daha da yükseleceği için ilerde 2'yi alacağınız zaman para yetmeyecek ve beklediğiniz sürede diğerlerinin de fiyatlar artacağı için zararda olacaksınız. Bu fiyatlarda 1070 almaktansa 1660 Ti daha mantıklı gibi duruyor ikinci elde.

Arkadaşlar herkese SLM İtopya'da ASUS Dual RX5500 XT 8 GB Evo indirimde 1849 TL'ye sipariş verdim sizce alınır mı yoksa beklemeli miyim 1660 Super fiyatları da malum ne zaman düşecek belli değil.
Acil önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Bence RX590 falan al hem ucuz fiyat performans ürünü yaına i9 koysan bile sırıtmıyor.

Bence RX590 falan al hem ucuz fiyat performans ürünü yaına i9 koysan bile sırıtmıyor.
RX 590'lar sadece 12 nm üretim teknolojisine sahip saat değerleri yükseltilmiş RX 580'ler. Çektiği gücün yanında performansı hikaye. Vega 56 180W çekerken bu kart 190-200W aralığında güç çekiyor. Bu da 1650S'in 2 katı. Ayrıca RX 590'lar aşırı sıkıntılı kartlar. Çevremde ne kadar 590 kullanan insan varsa hepsi en az bir kere garantiye yolladılar. En yaygın sorunu ise ekrana görüntü gelmemesi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı