RX 5500 XT AMD yeşil ekran

EmreMaltepe

Picopat
Radeon Software yazılımına yeni gelen güncelleme sonrası yazılıma girmeme ve açılıp sonrasında atma sorunları olmaya başladı. Şu an düzeldi ama uzunca bir video kayıdı aldık bir baktım komple yeşil ekran gözüküyor. Video da + oyun içinde Radeon Software'ye giremiyorum. Bilgisi olan var mı?
Sapphire RX 5500 XT Pulse 8 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Var olan sürücüyü DDU aracılığı ile silin ardından 20.4.2 olan sürücüyü yükleyin.

Dosya Ekleri

• 1597506947200.png
    4,7 KB · Görüntüleme: 63
Sürücüyü baştan silip kurmayı denedin mi? Radeon Software açılmıyorsa yüklemede sorun olmuş olabilir.

Şuradan AMD Cleanup Utiliy indiirp sürücüyü kaldırıp baştan yükler misin?

@Paveloyd aynı kartı kullanıyorum son sürücüde herhangi bir hata yok. 4 aydır tüm sürücülerle sorunsuz gidiyor.

Ek olarak Windows Oyun Modu'nu kapatmanı da öneririm.

Dostlar bende de 5500 XT ekran kartı var PC boştayken kitlenme oluyor oyunda hiçbir şey yok ama. AMD sürümüm 20.2.2. Sürümden dolayı olabilir mi? Bir yardımcı olsanız çözüm bulamadm kaç aydır hep donanımsal bakıordum.

Umarım sürücüdendir yani böyle donanımsal tarz hatası bana garip geldi. Eğer yazılısamsalsa sorun.

Windows güvenli modda açıp.

Eski sürücüyü bu program ile kaldırıp tekrar yeni sürücüyü kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…