Kasa nedir?
Kasa modeli ve fan sistemi nedir? İkisinin de sıcaklıkları çok yüksek, sirkülasyon çok kötü olabilir. Benim 65 dereceyi geçmezken senin 85'i görmen imkansız.
Kasa aşırı sıkıntı. Hiçbir yerinden hava almıyor neredeyse.Hocam modelini bilmiyorum ancak fotoğrafını paylaşabilirim.
Kasa rezalet. Kasa değiştirmeden bir şey yapamazsınız maalesef.Hocam modelini bilmiyorum ancak fotoğrafını paylaşabilirim.
Kasa aşırı sıkıntı. Hiçbir yerinden hava almıyor neredeyse.
Kasa rezalet. Kasa değiştirmeden bir şey yapamazsınız maalesef.
Hocam modelini bilmiyorum ancak fotoğrafını paylaşabilirim.
Temizleyebilirsiniz belki. Bu kasa küçük olduğu için yeni öneri yapmak sıkıntı gibime geliyor.Tamamen kasayla alakalı bir sorun mu? Peki işlemci fanı için bir çözümünüz var mı aşırı derece de rahatsız edici bir sesi var.
Düzgün bir kasaya geçmelisin büyük ihtimalle güç kaynağın da eski bir modeldir o bile sıcaklıkları yükseltir. Düzgün bir kasa ve yeni bir güç kaynağı ile sıcaklıklar epey düşecektir. İşlemcin de çok ısındığından fanı hızlı dönüyor ve gürültü yapıyordur.
Temizleyebilirsiniz belki. Bu kasa küçük olduğu için yeni öneri yapmak sıkıntı gibime geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.