- Makaleler
- 4
Dostlarım konu açıldığından beri tansiyon yüksek XD. Az sakin olalım. En güzel insan olmaktır. Bana üşenmeden yazdığınız için de çok teşekkür ederim.
En ideal Watt ne olmalıdır hocam size göre? Ben, RGB ışıklandırma kullanmayacağım ve 2 adet fan olacaktır kasada (işlemcinin fanı ve bir tane daha fan var).
Sıvı soğutma falan olmayacak. Zaten şu an O.C.'li işlemcim 4GHz, ısınması falan yok.
Hocam en basitinden Frisby gibi PSU’ların çoğunun koruması eksik. Bir elektrik kesintisine sisteminiz gidebilir. Veya belirttiği voltajı tam veremediği için reset atma gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Şu an kullandığınız PSU’da belki hiç sorun yaşamayacaksınız. Belki de yarın sisteminiz hurda olacak. Daha güvenilir marka ve model PSU alırsanız risk en aza inmiş olur.
En ideal Watt ne olmalıdır hocam size göre? Ben, RGB ışıklandırma kullanmayacağım ve 2 adet fan olacaktır kasada (işlemcinin fanı ve bir tane daha fan var).
Sıvı soğutma falan olmayacak. Zaten şu an O.C.'li işlemcim 4GHz, ısınması falan yok.