RX 5500 XT ile ravencoin kazılır mı?

Olabilir ben Team Red miner kullanıyorum.

Kusura bakma cidden çok meşgul ettim seni ama birkaç tane daha sorum var. Team Red miner yükledim. Aldığım mh değerleri görselde görünüyor. Bunlardan hangisi benim aldığım mh değeri acaba? Kaç W elektrik çekiyor onu nerede görebilirim?
 

Dosya Ekleri

  • 1d1.png
    1d1.png
    36,7 KB · Görüntüleme: 120
Kusura bakma cidden çok meşgul ettim seni ama birkaç tane daha sorum var. Team Red miner yükledim. Aldığım mh değerleri görselde görünüyor. Bunlardan hangisi benim aldığım mh değeri acaba? Kaç W elektrik çekiyor onu nerede görebilirim.

Kawpowdan sonraki sayılar kazım hızınız 13.44 kazım hızınız var şu an sorun çözüldü galiba. Ekran kartının elektrik tüketimini AMD softwareden bakabilirsiniz.
 
Ne yaparsam yapayım 9 mh değerini geçemedim. Yardımcı olacak biri var mı acaba?

Nbminer kullanıyorum. Bundan kaynaklı olabilir mi?

Sizin eski ayarlarınızı atabilir misiniz acaba? Yazsanız da olur.

Ben 2Miners'da kazım yapıyorum.

9Mh'ı geçemiyorsanız AMD Settings'te ayarlarda ekran kartı ayarlar bölümünden Standart'a alıp öyle denemeniz lazım veyahut şu video yardımcı olabilir hocam.

Benim eski kullandığım ayarlarım ETC kazmak için geçerli ayarlardı hocam Ravencoin'de GPU da lazım oluyor. Ama "benim için kartın 50W'dan fazla çekmemesi gerekiyor" diyorsanız güç limitini en düşüğe alıp VRAM'i 1860MHz (Sapphire Nitro için geçerli) almanız gerekiyor. Tavsiyem @Memetfurkan'ın verdiği ayarları uygulamanız.

1617473149514.png


Duvardan anlık olarak 200W çekiyor bütün sistem

1617473226990.png


13.5Mh/s'nin altına çok nadir durumlarda düşüyor işlemcim güç tasarrufu modunda. Monitörümü ve tarayıcıyı kapatınca anlık duvardan 150W civarı çekim yapıyor bu şekilde kullanıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ayarları AMD Radeon Software'de uygulayabilen varsa bana da atabilir mi ayarları?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
4 GB 5500XT ile Raven coin kazıyorum. Birkaç ayar yaptım 80W ile 14 mh kazım yapıyorum ekran kartının sıcaklığı 55 derecede sabit günlük 2 dolar civarı kazandırıyor.
hocam merhaba asus rx 5500 4gb karta sahibim raven kazmaya başladım yaptığın ayarları söyleyebilirmisin ? şuan 84 watt da çalışıyor 13 mh larda watt indirmem gerekiyor elektrik için :)
 
Hocam merhaba ASUS RX 5500 4 GB karta sahibim Raven kazmaya başladım yaptığın ayarları söyleyebilir misin? Şu an 84 Watt da çalışıyor 13 mhlarda Watt indirmem gerekiyor elektrik için :)

Dostum yukarıda verdiğim YouTube videosunda 14.5mh/s @77W alıyor verdiği ayarları uygulayabilirsen buraya da atarsan çok yararlı olur. Ben tam olarak çözemedim nasıl AMD ayarlarına geçirmeyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı