RX 5500 XT modelleri arasında seçim yapmak

WaTCHMaN

Decapat
Katılım
28 Ekim 2020
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Piyasa koşullarından dolayı 4 GB kart almaya bütçem yetiyor ve monitörüm AMD destekli Free Sync özellikli olduğu için AMD kart alacağım. Bu kategoride tek ve en iyi seçeneğim 5500 XT modeli. Fakat biliyorsunuz ki bu modelde farklı markaların farklı versiyonları var. OC, Pulse, AMP gibi farklı farklı marka ve versiyonlar var. Bunlar içinde hangi marka ve versiyonu seçmem en doğrusu olur sizce? Özellikle bilgili ve deneyimli arkadaşlardan destek bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En ucuzu ne ise onu alınız ama 2 fanlı olduğu sürece. Markalar ve modeller arası overclock yapıları değişiyor sadece.
 
Bütçe ile bir alakası yok sorduğum sorunun. Yazdığım konuyu iyi olursan bahsi geçen kartların hepsi hemen hemen aynı fiyat zaten.
Saphire ve Asus ağır basıyor şu anda ama Xfx daha ucuz sanırım bu markalardan. Ben daha çok frekans hızlarına dikkat ediyorum
Eğer bütçe kısıtlaması yoksa ya MSI Gaming X ya da ROG STRIX. Diğer kartlara bakmaya bile gerek yok.
 
İşte sorun da orada; bu modellerin 4 GB modelleri yerine Pulse 8 GB gibi modeller arabilirsiniz. Çünkü fiyatları eşit değil. Burada işin içine bütçe giriyor işte.
Saydığım bütün Asus , saphire , Xfx hepsinin 4gb modeli var. 8GB alacak olsam ona göre belirtirdim hocam. Benim sorum 4GB modellerle alakalı. 8 i karıştırmayın lütfen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı