RX 5500 XT sistem görüntü vermiyor

Deniz Koçlu

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, bilgisayar toplayıp montajını yaptım. CPU Fan ve Power, anakart Power, ön panel ve USB portları takılı, ekran kartım takılı ve Power pinleri takılı. Anakartımın 2 RAM slotu var ve onlarda takılı. Tüm fanlarım calışıyor fakat görüntü alamıyorum. Sebebi ne olabilir (anakart MSI B450M-A PRO Max, ekran kartı AMD Ryzen 3500X, RX 5500 XT XFX, RAM HyperX Fury 2x8GB DDR4 3200MHz)? Ayrıca aynı sisteme farklı ve çalışan RAM ile ekran kartı taktım, yine görüntü gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim hocam ne demek iyi geceler.
Elinden geleni yapmışsın ek olarak CMOS temizliği de yaptıysan (BIOS pililini söküp takmak) teknik bir arıza arayacağız. Başka güç kaynağıyla da denedikten sonra durum değişmiyorsa anakartın servise gitmesi gerekir.
bugün tekrardan denedim speaker eklentisini taktım 3 bip sesi geldi ekran kartımı ve ramimi başka bilgisayara taktım çalıştı başka ekran kartı ve rami taktığımda yine uzun 3 bip sesi geldi ben de anakartımı değişime yollamaya karar verdim pazartesi yollayacağım power konusunda sıkıntı yok bu arada onu da denedim geriye bir tek anakart kalıyor

Selam dostlar, bilgisayar toplayıp montajını yaptım. CPU Fan ve Power, anakart Power, ön panel ve USB portları takılı, ekran kartım takılı ve Power pinleri takılı. Anakartımın 2 RAM slotu var ve onlarda takılı. Tüm fanlarım calışıyor fakat görüntü alamıyorum. Sebebi ne olabilir (anakart MSI B450M-A PRO Max, ekran kartı AMD Ryzen 3500X, RX 5500 XT XFX, RAM HyperX Fury 2x8GB DDR4 3200MHz)? Ayrıca aynı sisteme farklı ve çalışan RAM ile ekran kartı taktım, yine görüntü gelmedi.
BIOS'u güncelledin mi? 3.Nesil işlemciler için BIOS'u güncellemen gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı