RX 5500 XT sistemde WattMan hatası oluyor

BeratKzmz

Hectopat
RAM
16GB 3200MHz
SSD veya HDD modeli
240GB SDD ve 2TB HDD (Team Group SDD - Toshiba HDD
Ekran kartı
AMD RX 5500 XT 4 GB
Anakart
Msi a320-pro
İşlemci
Amd R3 3100
Bilgisayarımda oyun oynarken bir anda erkran gidiyor ve sol üstte HDMI - VGA yazısı çıkıp sinyal yok diyor. O saatten sonra arkadaşımla konuşuyorsam ses gitmiyor video izliyorsam yüklendiği yere kadar oynuyor sonra duruyor bunu zamanında sanırım yine buraya yazmıştım ama o zaman ayda 1 gibi geniş sıklıklarla oluyordu ancak bugün sadece 10 kere falan oldu canım sıkılıyor bunun çözümü yok mu?

Not: O kadar sık olmaya başladı ki konuyu yazmadan önce aynı olay olmuştu sinirlenip bilgisayar açıldığı anda konu aça tıklayıp konuyu yazdım konu oluştura tıklarken bir daha oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda oyun oynarken bir anda erkran gidiyor ve sol üstte HDMI - VGA yazısı çıkıp sinyal yok diyor. O saatten sonra arkadaşımla konuşuyorsam ses gitmiyor video izliyorsam yüklendiği yere kadar oynuyor sonra duruyor bunu zamanında sanırım yine buraya yazmıştım ama o zaman ayda 1 gibi geniş sıklıklarla oluyordu ancak bugün sadece 10 kere falan oldu canım sıkılıyor bunun çözümü yok mu?

Not: O kadar sık olmaya başladı ki konuyu yazmadan önce aynı olay olmuştu sinirlenip bilgisayar açıldığı anda konu aça tıklayıp konuyu yazdım konu oluştura tıklarken bir daha oldu.

Hocam maalesef bende RX 5600 XT kullanıyorum hiç memnun değilim.
GTX 1650'e bile geçmeyi göze alabilirim.
Oyun oynarken bir anda görüntü gitmesi, bilgisayarın WattMan hatası verip yeniden başlaması, sürücü sorunları, oyundan atma sorunu gibi bir sürü sorunu bulunmakta.
Ne denediysem sorunu gideremedim denemediğim yol kalmadı en son kartı değişmeye karar verdim.
AMD ekran kartı almam bir daha aldığıma pişmanım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı