RX 5500 XT sürümünüz nedir?

Huseyinatik

Hectopat
Arkadaşlar XFX RX 5500 XT 8 GB ekran kartım var Radeon Software'deki güncel sürüm 20.11.2 fakat AMD'nin sitesinde WHQL lisanslı farklı bir sürümün çıktığını görüyorum. Radeon Software'dan güncelle dediğimde sürümünüz güncel diyor. Aynı karta sahip olan arkadaşlar sürümlerini söyleyebilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sağlıklı. Gerçi Nisan'dan beri kullandığım tüm sürücüler sağlıklı, sende ne oldu?
Isınma artışı ve FPS düşüklüğü yaşadım açıkçası. Önerilen sürümde de stabillik iyi diye geçtim.
Hocam karttan memnun musunuz ısı değerleriniz nasıl. İlk defa aynı kartı kullanan birini gördüm.
Kart çok sessiz çalışıyor. Fakat ısınma değerleri rakiplerinie göre biraz fazla.

AAA Hocam sadece önerilen işaretliydi önerilen ve isteğe bağlıyı seçtim geldi. Hocam son sürüm nasıl memnun musunuz siz ? Bir de bu önerilen olmadığı için sorun yaşar mıyım?

Memnunum bir sorun yok. Kartı alalı 10 ay oldu daha bir yamuğunu görmedim, sürücüler de öyle. Şu anda da son sürümü sorunsuz kullanıyorum 😄

Hocam sizde VRAM hızını kaç gösteriyor acaba? Bende boştayken bile 1746 MHz gösteriyor. Sırf buyüzden isteğe bağlı son sürümü yükleyeceğim sinir oldum çünkü.

Bu bu sorunu 120Hz düşürerek çözdüm veya alternatif olarak bu var. Sürücü ile alakalı değil eğer 60Hz üzeri monitör kullanıyorsan.

Memnunum bir sorun yok. Kartı alalı 10 ay oldu daha bir yamuğunu görmedim, sürücüler de öyle. Şu anda da son sürümü sorunsuz kullanıyorum 😄

Bu bu sorunu 120Hz düşürerek çözdüm veya alternatif olarak bu var. Sürücü ile alakalı değil eğer 60Hz üzeri monitör kullanıyorsan.

hocam 75 hz monitörüm.
Yeni sürücüyü indirdim belki sorunumu çözer diye başka şansım yoktu şimdi kurucam bir zararı olmaz dimi

Ya hocam bana yardımcı olabilir misiniz? Oyun içinde gpu kullanımı 99 ken bir anda 50 ye düşüyor ve fps drop yiyorum bu neyden kaynaklanıyor olabilir? Birde msi afterburnerden baktığımda gpu 2 sıcaklığı 96 ya falan çıkıyor
hocam 75 hz monitörüm.
Yeni sürücüyü indirdim belki sorunumu çözer diye başka şansım yoktu şimdi kurucam bir zararı olmaz dimi
Hocam sizin kullandığınız sürüm neydi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı