RX 5500 XT ve Ryzen 3 3300X sistem nasıl?

Eve
Evet dediğiniz gibi kasayı falan yükselttim gene 5600 civarına geldi.İtopya olduğundan dolayı biraz çekiniyorum.

Maalesef başka yerlerden toplayamam bütçe 5600.İtopyadaki teknoqueen sistemle bu sistem arasında kaldım.
Kendiniz toplayın. Hazır sistemlerin çoğunda kronik sorunlu, kalitesiz parçalar kullanılıyor. Attığınız sistem 5500 TL etmez.

Kendiniz toplayın. Hazır sistemlerin çoğunda kronik sorunlu, kalitesiz parçalar kullanılıyor. Attığınız sistem 5500 TL etmez.
Kendim toplayabileceğimi bilsem toplarım ancak hiç bilgim yok ve parçalarla uğraşmak istemiyorum.Ailemi zar zor ikna ettim 😄. Attığım sistemdeki parçalar pek kalitesiz gelmedi biraz araştırdımda sadece ekran kartı bir tık düşük gibi ama oda idare eder gibi.

Kendim toplayabileceğimi bilsem toplarım ancak hiç bilgim yok ve parçalarla uğraşmak istemiyorum.Ailemi zar zor ikna ettim 😄. Attığım sistemdeki parçalar pek kalitesiz gelmedi biraz araştırdımda sadece ekran kartı bir tık düşük gibi ama oda idare eder gibi.
Hocam sizin attığınız sistemde bir sıkıntı yok. Ben İtopya'daki hazır sistemler için söyledim bunu. İçlerinde genellikle kronik sorunlu SSD'ler ve C4 skinli PSU'lar kullanıyorlar. Sizin sisteminizi beğendim. Ancak 5500 TL'ye 1660S sistem toplanabiliyor.

Hocam sizin attığınız sistemde bir sıkıntı yok. Ben İtopya'daki hazır sistemler için söyledim bunu. İçlerinde genellikle kronik sorunlu SSD'ler ve C4 skinli PSU'lar kullanıyorlar. Sizin sisteminizi beğendim. Ancak 5500 TL'ye 1660S sistem toplanabiliyor.
Kusura bakmayın yanlış anladım hocam.Peki 1660s rx5500xt den aşırı üstünmüdür.Hani 5-10 FPS için bu parçalardan vazgeçmeyeyim.

Kusura bakmayın yanlış anladım hocam.Peki 1660s rx5500xt den aşırı üstünmüdür.Hani 5-10 FPS için bu parçalardan vazgeçmeyeyim.
Siz karar verin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kimi oyunlarda 30 - 35 FPS fark oluyor.

Siz karar verin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kimi oyunlarda 30 - 35 FPS fark oluyor.

Teşekkür ederim hocam.Karar vermek gerçekten zor.Galiba itopyadaki sisteme yöneleceğim(Psu ve kasayı değiştirirek 😄).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı