- Makaleler
- 10
YouTube kıyaslama videoları altındaki yorumlarda 1650S'in daha iyi olduğu ve 5500XT'nin tam bir hayal kırıklığı olduğu yazıyor genelde. Dediğim gibi bu muhtemelen fiyatla ilgili de olablilir. Ayrıca o yasaklı siteyi de baz alarak soyledım.
Bana da mantıklı olan öyle geliyor. İlk çıktığı dönemlerde oyunlarda crash yediklerini söyleyenler ve fiyatının da performansına göre pahalı olduğunu söyleyenler olmuş. Anladığım kadarıyla bu iki sebeple 1650s'i ön plana çıkarmışlar. Fakat daha yeni videolara baktığımda ise yeni sürücülerle performansının geliştirildiğini ve ilk çıktığından daha iyi olduğunu söyleyenler de var.1650S VRAM'i dolayısıyla bile elenebilecek bir kart hocam. Yeni nesil oyunlarda High-Ultra tarafına çıkamayabiliyor bazı durumlarda. 4 GB VRAM 1080P High oyunculukta bitti bitecek gibi duruyor en az 6 GB VRAM'i olan bir kart tercih etmenizi öneririm. 5500XT ye hayal kırıklığı demelerini tam olarak anlayamadım hocam sebepleri ney? Yonga seti diğer RX 5000 serisi kartlarından farklı ve sorunsuz bir kart. Driverlar ile üst üste güçlenip 1660S seviyesine gelen bir kart neredeyse. Fiyatına göre güzel, en azından bizim ülkemizde.
Bana da mantıklı olan öyle geliyor. İlk çıktığı dönemlerde oyunlarda crash yediklerini söyleyenler ve fiyatının da performansına göre pahalı olduğunu söyleyenler olmuş. Anladığım kadarıyla bu iki sebeple 1650S'i ön plana çıkarmışlar. Fakat daha yeni videolara baktığımda ise yeni sürücülerle performansının geliştirildiğini ve ilk çıktığından daha iyi olduğunu söyleyenler de var.
Bana da mantıklı olan öyle geliyor. İlk çıktığı dönemlerde oyunlarda crash yediklerini söyleyenler ve fiyatının da performansına göre pahalı olduğunu söyleyenler olmuş. Anladığım kadarıyla bu iki sebeple 1650s'i ön plana çıkarmışlar. Fakat daha yeni videolara baktığımda ise yeni sürücülerle performansının geliştirildiğini ve ilk çıktığından daha iyi olduğunu söyleyenler de var.
Teşekkürler. XFX Thicc ii pro 8gb modelini almayı düşünüyorum. Modeller arası çok fark olur mu sizce?5500 XT 8 GB Nisan'dan beri kullanıyorum bir tane sorun yaşamadım taş gibi kart. Bunun yongası diğer 5000 serisi kartlardan farklı (bu Navi 14, diğerleri Navi 10). 5500 XT 8 GB, GTX 1660/1660 Super arasında bir yerde duruyor 1650 Super ile ancak 4 GB modeli kıyaslanabilir.
Geçen gün çıkan 20.11.2 sürücüsüyle Furmark'ta bile 5 FPS artış yaşadım mesela testini de burada yaptım.
RX 5500 XT Yeni Sürücü Performans Artışı
Şu anda oynadığım 2 tane oyun var. Borderlands 3, Death Stranding. RDR2'de yeni iniyor 😂. Yeni sürücüleri test etme şansını Death Stranding ile buldum. Ryzen 1500X ile kullanmama rağmen Ryzen 3600 & 1660S ile yapılan test videolarıyla kıyaslayınca abartı fark göremedim. %10 civarı diyebilirim...www.technopat.net
Teşekkürler. XFX thicc II Pro 8 GB modelini almayı düşünüyorum. Modeller arası çok fark olur mu sizce?
Teşekkürler. XFX Thicc ii pro 8gb modelini almayı düşünüyorum. Modeller arası çok fark olur mu sizce?
Aslında şöyle diyeyim hazır bir sistem almayı düşünüyorum ve özelleştirme seçeneğinde xfx modeli mevcut. Benim anladığım kadarıyla da en iyi model değil ama çokta şikayet eden olmamış. BilemiyorumHocam arada büyük fark yokken Sapphire Pulse modelini tercih etmenizi öneririm. Kendini kanıtlamış bir model sizin için daha iyi olur. Kart genel anlamda ısınmasa da ekran kartı konusunda XFX'e pek güvenmezdim açıkcası
![]()
SAPPHIRE 8gb Rx 5500 Xt Pulse 11295-01-20g - Fiyatı, Yorumları
SAPPHIRE 8gb Rx 5500 Xt Pulse 11295-01-20g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.