RX 5500XT 8 GB vs GTX 1650S 4 GB

2X.

Alternatif SSD olarak buna da bakabilirsiniz Patriot Burst modeli önerilen bir modeldi ama bu aralar hız düşmesi konuları açıldı o yüzden bir alternatif koymak zorunda kaldım hocam.

Intel soket anakartlar hakkında genel anlamda büyük bir bilgiye sahip olmadığım için anakart hakkında konuşamayacağım ama bu şekilde sistem güzel olur gibi ayrı ayrı alabilirseniz.

2X.

Alternatif SSD olarak buna da bakabilirsiniz Patriot Burst modeli önerilen bir modeldi ama bu aralar hız düşmesi konuları açıldı o yüzden bir alternatif koymak zorunda kaldım hocam.

Intel soket anakartlar hakkında genel anlamda büyük bir bilgiye sahip olmadığım için anakart hakkında konuşamayacağım ama bu şekilde sistem güzel olur gibi ayrı ayrı alabilirseniz.
Benim de genel olarak çok kısıtlı bilgim var kasa bileşenleri hakkında bu yüzden muhtemelen hazır bi sisteme yöneleceğimi düşünüyorum ama biraz daha araştırma yapmakta fayda var tabi. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı