RX 5500XT boşta 60 derece çalışıyor

AuRoHeX

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben 2 gün önce PC topladım ve ekran kartı boştayken 55 60 derecede çalışıyor. Ekran kartım RX 5500 XT sizce bu normal mi?

Akıllı fan teknolojisi belirli bir dereceye kadar fan çalıştırmıyor. 60 derece oluyor genelde bu sıcaklık. Normal gibi gözüküyor. Yük altında ısınmıyorsa problem yok. Yine de endişe ediyorsanız Radeon ayarlarından zero fan özelliğini kapatabilirsiniz.

Marka modeli nedir?
asus dual 4gb
Kasanız nedir? Yükte kaç derece oluyor?
kasa msi mag forge 100m yükte max 60 derece
Kasaniz nedir? Birde Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapın.
msi mag forge 100m deneyeceğim
Akıllı fan teknolojisi belirli bir dereceye kadar fan çalıştırmıyor. 60 derece oluyor genelde bu sıcaklık. Normal gibi gözüküyor. Yük altında ısınmıyorsa problem yok. Yine de endişe ediyorsanız Radeon ayarlarından zero fan özelliğini kapatabilirsiniz.
yok yük altında ısınmıyor max 60 derecede çalışıyor yük altında bu arada teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, ben 2 gün önce PC topladım ve ekran kartı boştayken 55 60 derecede çalışıyor. Ekran kartım RX 5500 XT sizce bu normal mi?
bu arada bir şey belirtmek istiyorum kasanın sadece egzoz fanı dönüyor diğer fanlar arızalı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı