RX 5500XT CS:GO ani FPS düşüyor

Sistemim alttaki gibidir:
Ekran kartı: MSI Radeon RX 5500XT Mech 8g.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB ben bunu BIOS'tan 3.95 çektim.
RAM: T-Force Vulcan TUF yellow 8x2 3200MHz.
Anakart: ASUS Prime B450M-K.
SSD: Kioxia excercia 480GB.
Sıvı soğutucu: Cooler Master Liquid MLW-D24M-A18PC-R2 ML240L.
CS'de 400 500 600FPS'lere vuruyor fakat adama spray attığım sıktığım zaman bir anda FPS 150'ye düşüyor ve bu da benim canımı sıkıyor. Formattan sonra CS'de yapmaya başladı bunu, PUBG'de yapmıyor bunu asla ama CS'de yapıyor. Sistem daha 1.5 aylık yardımlarınızı bekliyorum :)
Oyunla alakalıdır eğer başka oyunda da oluyorsa donanımsal olabilir.

600 FPS nasıl alıyorsun imkansız ben 1660 Super'le en fazla 400 alıyorum.

600 FPS'e vuruyor sabit oynuyorum demedim.
Eski ayarlarınızı yaptınız mı format attıktan sonra? (Windows ayarları.)
format attıktan sonra radeondan performansa aldım biosa girip d.o.c.p yi açtım profile 1 çekip ramlerimi 3200 mhz aldım windows ayarlarından da xbox ı direk sildim dvr ı da kapattım
Optimizasyon sorunu yapabiliyor oyun. Önceden 200 alırken şu an 15 almanız ya da 250 almanız normal.
anladım peki nasıl bir çözüm öneriyorsunuz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyin.
Ve adımları yapın.

Not : Yazım yanlışınız olduğu için alıntı yapamıyorum. Lütfen Technopat Sosyal Kurallarını okuyun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyin.
Ve adımları yapın.

Not : Yazım yanlışınız olduğu için alıntı yapamıyorum. Lütfen Technopat Sosyal Kurallarını okuyun.

Bunuda yaptım ama csgo aynı şekilde

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı