RX 5500XT en güncel sürücü hangisidir?

arexios35

Kilopat
XFX RX 5500XT 8 GB ekran kartımın en güncel sürücüsünü atabilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Duuuuuuuur en güncel sürücüyü hemen indirme .
Ben o kartın sürücüleri ile uzun süre ugraştım 20.2.2'yi kurdum şu anlık bu iyi .

Not: Optional sürücülere bulaşma sadece recomendedları dene .

@DjKedi nasıl uğraştın? Ben 5500 XT ile hep son çıkan sürücüleri kullandım hepsi de düzgün çalıştı. Şimdi 20.11.3 kullanıyorum o da aynı. 20.2.2 tarihi eser artık niye kullanıyorsun onu?

O kadar uzun ve karmaşık bir hikaye ki, buraya konu açtım atigma.sys hataları alıyorum diye, minidumplara bakan herkes ekran kartı dedi ekran kartının driverlarını DDU ile kaldırıp kurmaya başladım günlerce kurdum hatalar gitmedi sonra bir ihtimal işlemcinin dahili grafik kartından olabilir dedim çünkü işlemci ve anakart uyumsuzdu (fakat ekran kartı takana kadar sorun yaşamamıştım ) gittim anakartı değiştirdim format attım bam yine aynı hata ama bu sefer 20.2.2'yi kurdum düzeldi. Daha da ellemedim. Şu an sistem sorunsuz çalışıyor o yüzden hiç ellemek istemiyorum. Ama tüm hikayemi baştan sona yazınca bir kere daha güncellemek istedim sırf senin için bir şans daha vereceğim mavi ekran alırsam daha ölsem güncellemem ama .

@DjKedi bana pek mantıklı gelmedi. 5500 XT kullanıp bu sorunu yaşayan görmedim bile. Teknik bir arıza olabilir servise gönderdin mi? 20.2.2 cidden eski ve performans olarak da geride bir sürücü. Ben olsam 20.11.2 sürücüsünü yüklerdim hata alırsam da kartı servisine yollardım. Çünkü bu olay normal değil.

Sana olayı anlatırken biraz düşününce haklı olduğuna karar verdim. Benim eski anakart B550M-A idi, 3400G ile uyumsuzmuş, bben aldıktan sonra öğrendim, ekran kartı alınca sıkıntı çıkmaya başladı sürümleri denedim sonra gittim Vatan'dan anakartımı değiştirttim. X570 aldım. 20.6 vardı sanırım o ara onu yükledim hata aldım 20.2'yi denedim sıkıntı çıkartmayınca bıraktım. Muhtemelen çok fazla driver inidirp kurmaktan o kadar canım sıkıldı ki daha ellemek istemedim. Ama şu an %99 sıkıntı çıkartmaz diye düşünüyorum. Tavsiyen için çok teşekkür ederim

Henüz yüklemedim 20.11.3 sürümü mü yoksa 20.11.2 WHQL mi yüklemeliyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…