RX 5500XT R5 2600 sistem Valorant düşük FPS

n4kliyeci

Hectopat
Daha fazla  
Sapphire RX 5500 XT 8 GB ve R5 2600 işlemci darboğaz olur mu? Nasıl anlarım bilen yazabilir mi? Valorant vs FPS düşük alıyorumda.

RAM'inizin 8 GB olmasından kaynaklı. 16 GB Dual Channel yapın. Windows'un son güncellemeriyle Windows 4 GB RAM kullanıyor size kalıyor 4 GB. 4 GB RAM kime yeter ki.

8 GB.

120FPS 8 GB RAM 480GB SSD R5 2600 RX 5500 XT 8 GB.
Valorant ta genel olarak bir FPS ve düşük istemci sorunu var ilginç bir şekilde. Ve oyuna gelen her güncelleme ile FPS daha da dengesizleşiyor. Asus RX5500xt ve R5 3500 var bende de. RAM i 16 GB yapmanı tavsiye ederim benim FPS 150-300 arası gidip geliyor oyun içinde. Üstteki arkadaşın yazdığı Windows güncellemeleri ile olan yoruma da katılıyorum umarım düzgün bir optimizasyon yaması gelir.

Valorant ta genel olarak bir FPS ve düşük istemci sorunu var ilginç bir şekilde. Ve oyuna gelen her güncelleme ile FPS daha da dengesizleşiyor. Asus RX5500xt ve R5 3500 var bende de. RAM i 16 GB yapmanı tavsiye ederim benim FPS 150-300 arası gidip geliyor oyun içinde. Üstteki arkadaşın yazdığı Windows güncellemeleri ile olan yoruma da katılıyorum umarım düzgün bir optimizasyon yaması gelir.
inşallah yakın bi tarihte 16gb yapacağım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı