Çileke$
Kilopat
Daha fazla
- RAM
- 16 GB DDR4 3200 Mhz T-FORCE VULCAN TUF YELLOW 8Gx2
- SSD veya HDD modeli
- APACER SSD AS340/240GB, Adata SU650 120GB
- Ekran kartı
- XFX RX 5500 XT THICC II Pro 4GB GDDR6 55XT4DFD6
- Anakart
- GIGABYTE B450M S2H V2 AMD B450 DDR4 M2 mATX
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 5600
Merhaba, son birkaç haftadır garip bir şekilde takılıyordu. Windows 11 kullanıyordum sorunun 11'den kaynaklandığını düşündüm format atıp Windows 10'a geçtim. Fakat temiz kurulum yapmama rağmen hiçbir şey düzelmedi. Mesela Steam'den oyun indiriyorum indirirken Steam kilitleniyor. Ne Steam'i açabiliyorum ne de kapatabiliyorum. Oyunu da indirmiyor. Masaüstünde logo oluşuyor ama indirmiyor.
Bilgisayarı yeniden başlat dediğimde yeniden başlatılıyor ekranına atıyor ama bilgisayar öyle o ekranda kalıyor ne kapatıyor ne yeniden başlatıyor. Kaç gündür bununla uğraşmaktan kafayı yedim rica etsem yardımcı olur musunuz? Cougar cgr-5bmbs-t gemini s-sliver-t xtc600W kasa PSU. Mesela örneğin böyle oluyor oyun yüklü gözükmüyor yüklenmiyor. Bir de ekstradan geri dönüşüm kutusu da açılmıyor şimdi fark ettim. Bir şey siliyorum geri dönüşüm kutusuna düşmüyor açılmıyor.
Çözüldü konuyu kapatabilirsiniz.
Disklerin olduğu ekrana girince bir tane diskin bilgilerinin gözükmediğini gördüm. Diskin içine girmeyi denediğimde PC kilitlendi orada anladım zaten. O SSD'yi PC'den çıkarınca düzeldi.
Bilgisayarı yeniden başlat dediğimde yeniden başlatılıyor ekranına atıyor ama bilgisayar öyle o ekranda kalıyor ne kapatıyor ne yeniden başlatıyor. Kaç gündür bununla uğraşmaktan kafayı yedim rica etsem yardımcı olur musunuz? Cougar cgr-5bmbs-t gemini s-sliver-t xtc600W kasa PSU. Mesela örneğin böyle oluyor oyun yüklü gözükmüyor yüklenmiyor. Bir de ekstradan geri dönüşüm kutusu da açılmıyor şimdi fark ettim. Bir şey siliyorum geri dönüşüm kutusuna düşmüyor açılmıyor.
Çözüldü konuyu kapatabilirsiniz.
Disklerin olduğu ekrana girince bir tane diskin bilgilerinin gözükmediğini gördüm. Diskin içine girmeyi denediğimde PC kilitlendi orada anladım zaten. O SSD'yi PC'den çıkarınca düzeldi.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: