DDU ile kaldırıp sürücüyü tekrar kurup deneyiniz.RX 5500XT 4 GB ekran kartım var ve ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum. Sebebi nedir ve nasıl düzeltilir bilen varsa yazsın lütfen.
Ekran görüntüsü atma şansın var mı?RX 5500XT 4 GB ekran kartım var ve ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum. Sebebi nedir ve nasıl düzeltilir bilen varsa yazsın lütfen.
DDU ile kaldırıp sürücüyü tekrar kurup deneyiniz.
Ekran görüntüsü atma şansın var mı?
Birkaç kere yaptım ama olmadı. Driver son sürümünde değil ondan da olabilir mi? Yüklerken recommended diyordu buna onun için bunu yükledim.
Farklı oyunlarda oluyor mu?Birkaç kere yaptım ama olmadı. Driver son sürümünde değil ondan da olabilir mi? Yüklerken recommened diyordu buna onun için bunu yükledim.
Herhangi bir OC yaptın mı bir de model nedir? Gaming X'lerde stok yüksek frekanstan ötürü bu sorunlar olabiliyordu ama 4 GB modeli yoktu diye hatırlıyorum.
Hangi sürücü o? Ben 1 yıldan fazla 5500 XT kullandım bu sorunu hiç yaşamadım vardır bir durum.
Farklı oyunlarda oluyor mu?
Sitesinden son sürümünü indirip deneyiniz.Birkaç kere yaptım ama olmadı. Driver son sürümünde değil ondan da olabilir mi? Yüklerken recommened diyordu buna onun için bunu yükledim.
Bende de aynı ekran kartı modeli var bende bu hatayı vermedi ama ekran kendi kendine kapanıp durdu vs. yaklaşık 1 hafta önce sürücü olarak WHQL olanı yükledim sorun olmadı bir dene istersen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.