RX 5500XT vs GTX 1650 Super

Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Fiyatı yükseltemeyeceğimden dolayı başka bir ekran kartı önermeyin lütfen. Sizce hangisini almalıyım, hangisi oyunlarda daha yüksek FPS alır? Şimdiden teşekkürler.

GTX 1650 Super

RX 5500XT

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi marka/modelden bahsediyoruz? Sapphire, xfx, INNO3D, Galax vs. AMD ekran kartı düşünüyorsanız çok ısınan kartlar. GTX1650SUPER MSI Gaming X modelinde harika soğutma performansı veriyor. FPS olarak çok az fark var. Almışken GTX1650SUPER alın derim, daha serin çalışan bir kart.

2. El güzel bir RX 580 bence daha mantıklı olacaktır garantisi devam eden bulursanız paranızın da bir kısmı cebinizde kalır.

Hocam linkli bir şekilde koydum bahsettiğim modelleri görmek için mavi renkli yazılara basıp bakabilirsiniz.
2. el güzel bir RX 580 bence daha mantıklı olacaktır garantisi devam eden bulursanız paranızın da bir kısmı cebinizde kalır.

Güncel bir kart değil diye açıkçası pek yanaşmak istemedim hocam.
1650 Super daha performanslı diye biliyorum.

Teşekkür ederim hocam.

Hocam linkli bir şekilde koydum bahsettiğim modelleri görmek için mavi renkli yazılara basıp bakabilirsiniz.

Güncel bir kart değil diye açıkçası pek yanaşmak istemedim hocam.

MSI mech modeli ısınıyor diye biliyorum. GTX1650SUPER tercih edin. Aslında 1650SUPER pek eski değil. Hem düşük TDP değeri hem az ısınması daha avantajlı hale getiriyor.

Hocam açıkcası AMD almayı düşünürseniz en iyi firma bu konuda Sapphire'dir. Aklınızda bulunsun.

Hocam emin misiniz? Birçok başlıkta Sapphire ekran kartlarının başlıca ısınma olmak üzere çok sorununu gördüm. Malzemesi de genel olarak plastik :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…